Česká golfová federace

Aktuality

Tři Češi jsou na české Pro Golf Tour v TOP 10

Tři Češi jsou na české Pro Golf Tour v TOP 10

Klára Kuchařová, Pátek 28. srpna 2020

Další turnaj ze série Pro Golf Tour odstartoval v západních Čechách na hřištích v Sokolově a Kynžvartu. Nejlépe do turnaje ALTEPRO Trophy by EXTEC vstopili Stanislav Matuš s Jakubem Barešem (-3), v TOP 10 je také Michal Pospíšil (-2).

Turnaj Pro Golf Tour ALTEPRO Trophy by EXTEC 2020 dnes odstartoval na dvou západočeských hřištích - Golf Cub Kynžvart s parem 72 a Golf Club Sokolov s parem 71.

Nejlépe v úvodu turnaje hráli čeští hráči, kteří dnes hráli sokolovskou osmnáctku. Na děleném pátém místě jsou Stanislav Matuš Jakub Bareš, kteří zapisovali shodně 68 ran (-3). V TOP 10 je také Michal Pospíšil na děleném devátém místě s 69 ranami (-2). 

O ránu více hrál na Kynžvartu Filip Mrůzek (71), který dělí čtrnácté místo. Těsně za TOP 20 se drží Ondřej Lieser, který v Sokolově hrál kolo v paru (71). V Sokolově dnes startoval také Aleš Kořínek, který zahrál 76 ran (+5) a dělí 64. místo.

Na Kynžvartu dnes startovalo dalších sedm Čechů: T28. Šimon Zach +1 (73), T36. Štěpán Daněk +2 (74), T70. Lukáš Tintěra Jan Cafourek +6 (78), T76. Tadeáš Sedláček +7 (79), T90. Jiří Štryncl +10 (82), T93. Roman Šebrle +12 (84).

V čele turnaje jsou po prvním kole Slovinec Anze Leskovar a Švýcar Jeremy Freiburghaus, kteří v Sokolově zahráli shodně 66 úderů (-5).

Leaderboard

Startovní listina - 2. kolo

Datum: Pátek 28. srpna 2020
Všechny články autora

Související články

Devět Čechů prošlo na Pro Golf Tour cutem, čtyři ...
Devět Čechů prošlo na Pro Golf Tour cutem, čtyři ...

29.08.2020 | Na západočeských hřištích v Sokolově a na Kynžvartu se dnes dohrálo druhé kolo turnaje ALTEPRO Trophy by EXTEC 2020. Cutem prošlo celkem devět Čechů, čtyři jsou v TOP 10 v čele s pátým Jakubem Barešem se skóre -3.

Výborný český rozjezd na Czech Masters: Lieser ...
Výborný český rozjezd na Czech Masters: Lieser ...

19.08.2021 | Hned na úvod Czech Masters na Albatrossu byl vidět skvělý golf a výborné výsledky českých golfistů potěšily spousty diváků. Nadšení vyvolával především flight, v kterém šli lídr Henrik Stenson (-5), Pádraig Harrington (-2) a také Ondřej Lieser (-4), který dělí třetí místo.

Nabitý golfový týden: ME žen, šampionát U16, MM ...
Nabitý golfový týden: ME žen, šampionát U16, MM ...

21.07.2021 | Šest amatérek na individuálním ME v Itálii, tři muži na prestižním MM Německa, start českého výběru na European Young Masters a řada profesionálů na mezinárodních sériích. Také tento týden přináší pořádně nabitý golfový program.

Tři Češi prošli cutem na Kaskáda Golf Challenge
Tři Češi prošli cutem na Kaskáda Golf Challenge

02.07.2021 | Do víkendových kol turnaje Kaskáda Golf Challenge ze série Challenge Tour se probojovali tři Češi. Nejlépe si vede Stanislav Matuš na děleném pátém místě. Cutem prošli také Jan Cafourek a Šimon Zach. Ve vedení je Němec Marcel Schneider. ...

Lieser i Matuš mají ke cutu daleko, na Pro Golf ...
Lieser i Matuš mají ke cutu daleko, na Pro Golf ...

29.04.2021 | Na třech turnajích třech různých sérií dnes bojovalo dvanáct českých golfistů. Ondřej Lieser (+1) je na European Tour po prvním kole cutu vzdálen tři rány, Stanislav Matuš (+5) na Challenge Tour zaostává za postupem o pět úderů. Výborný den prožil Jakub Bareš (-6), na Pro Golf Tour dělí osmé místo.

Nad hranicí cutu jsou na Haugschlagu po 1.
Nad hranicí cutu jsou na Haugschlagu po 1.

28.04.2021 | Pouze Štěpán Daněk, Jakub Bareš (oba -2) a Michal Pospíšil (-1) zvládli úvodní kolo turnaje Pro Golf Tour v rakouském Haugschlagu natolik, že jsou nad předpokládanou hranicí cutu. Bez šancí na třetí kolo nejsou ale ani další čeští hráči, rozestupy jsou minimální.

Do akce vstoupí v Rakousku deset Čechů, Lieser ...
Do akce vstoupí v Rakousku deset Čechů, Lieser ...

27.04.2021 | Pro Golf Tour pokračuje od středy třetím turnajem - po dvou egyptských zastaveních se bude hrát v Rakousku, na hřišti v Haugschlagu u českých hranic. Není divu, že na startovní listině je deset Čechů. O den později čeká na Ondřeje Liesera další turnaj European Tour na Tenerife.

Češi na profesionálních Tour: Matuš v Rakousku ...
Češi na profesionálních Tour: Matuš v Rakousku ...

15.04.2021 | Nevydařený den má za sebou Ondřej Lieser (+8) na Austrian Open, naopak Stanislav Matuš (+3) zůstává ve hře o účast ve finálových kolech. Na Pro Golf Tour získal Jan Cafourek (+3) konečné 38. místo, finálové kolo čeká na Sunshine Ladies Tour Kateřinu Vlašínovou (+3) a Kristýnu Napoleaovou (+4).

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde