Česká golfová federace

Aktuality

Lieser i Matuš mají ke cutu daleko, na Pro Golf je Bareš v TOP 10

Lieser i Matuš mají ke cutu daleko, na Pro Golf je Bareš v TOP 10

Petr Halaburda, Čtvrtek 29. dubna 2021

Na třech turnajích třech různých sérií dnes bojovalo dvanáct českých golfistů. Ondřej Lieser (+1) je na European Tour po prvním kole cutu vzdálen tři rány, Stanislav Matuš (+5) na Challenge Tour zaostává za postupem o pět úderů. Výborný den prožil Jakub Bareš (-6), na Pro Golf Tour dělí osmé místo.

Ondřej Lieser měl na Tenerife Open nevydařený vstup do soutěže, hned na druhé jamce zahrál double-bogey a i když pak během kola třikrát zapisoval birdie, po dalších dvou ztrátách dokončil kolo na skóre +1 (72) a v pátek bude muset dohánět tři rány, které ztrácí na postup do finálového víkendu.

Stanislav Matuš prožil na Challenge Tour vysloveně špatný den, jeho aktuální skóre +5 (77) mu vyneslo v leaderboardu dělené 140. místo a hranice postupu na Bain's Whisky Cape Town Open mu je vzdálena pět úderů.

Nižší série Pro Golf Tour pokračovala v rakouském Haugschlagu už druhým kolem, po kterém v soutěži zůstávají pouze tři Češi: na děleném osmém místě v pohodě hrající Jakub Bareš se skóre -6 (69+67), dál jdou také Michal Pospíšil -2 (70+70) a Aleš Kořínek E (74+68).

O ránu uteklo páteční finále Šimonovi Zachovi a Filipu Mrůzkovi (oba +1), na cestu domů se mohli vydat předčasně rovněž amatér David Siwy a Jan Cafourek (oba +2), slibně rozehraný turnaj dnes pokazil Štěpán Daněk (+4), nepostupují ani Jiří Vik (+6) a Roman Šebrle (+8).

LEADERBOARD European Tour
LEADERBOARD Challenge Tour
LEADERBOARD Pro Golf Tour

Datum: Čtvrtek 29. dubna 2021
Všechny články autora

Související články

Do akce vstoupí v Rakousku deset Čechů, Lieser ...
Do akce vstoupí v Rakousku deset Čechů, Lieser ...

27.04.2021 | Pro Golf Tour pokračuje od středy třetím turnajem - po dvou egyptských zastaveních se bude hrát v Rakousku, na hřišti v Haugschlagu u českých hranic. Není divu, že na startovní listině je deset Čechů. O den později čeká na Ondřeje Liesera další turnaj European Tour na Tenerife.

Čeká nás turnajový „supertýden“
Čeká nás turnajový „supertýden“

02.06.2022 | Čeští hráči a hráčky se chystají na významné profesionální i amatérské turnaje. A představí se jich tento týden opravdu hodně. DP World Tour, Ladies European Tour, Challenge Tour a LETAS na českém území, German Boys and Girls Open, to jsou štace, kde bude možné sledovat české vlajky a držet palce.

Tři Češi prošli cutem na Kaskáda Golf Challenge
Tři Češi prošli cutem na Kaskáda Golf Challenge

02.07.2021 | Do víkendových kol turnaje Kaskáda Golf Challenge ze série Challenge Tour se probojovali tři Češi. Nejlépe si vede Stanislav Matuš na děleném pátém místě. Cutem prošli také Jan Cafourek a Šimon Zach. Ve vedení je Němec Marcel Schneider. ...

Devět Čechů prošlo na Pro Golf Tour cutem, čtyři ...
Devět Čechů prošlo na Pro Golf Tour cutem, čtyři ...

29.08.2020 | Na západočeských hřištích v Sokolově a na Kynžvartu se dnes dohrálo druhé kolo turnaje ALTEPRO Trophy by EXTEC 2020. Cutem prošlo celkem devět Čechů, čtyři jsou v TOP 10 v čele s pátým Jakubem Barešem se skóre -3.

Mužský profigolf v roce 2022 v tuzemsku: Czech ...
Mužský profigolf v roce 2022 v tuzemsku: Czech ...

05.01.2022 | Stejně jako v předchozím roce také letos se na českém území uskuteční turnaj D+D REAL Czech Masters ze série DP World Tour a stejný promotér plánuje také tři akce nižší Challenge Tour. Na nejvyšším okruhu bude opět startovat Ondřej Lieser.

Výborný český rozjezd na Czech Masters: Lieser ...
Výborný český rozjezd na Czech Masters: Lieser ...

19.08.2021 | Hned na úvod Czech Masters na Albatrossu byl vidět skvělý golf a výborné výsledky českých golfistů potěšily spousty diváků. Nadšení vyvolával především flight, v kterém šli lídr Henrik Stenson (-5), Pádraig Harrington (-2) a také Ondřej Lieser (-4), který dělí třetí místo.

Přijďte na skvělý golf a fandit českým hráčům
Přijďte na skvělý golf a fandit českým hráčům

18.08.2021 | Čtyři dny plné skvělých golfových ran, dramatických soubojů a hvězdných hráčů. To vše slibuje čtyřdenní program D+D REAL Czech Masters, který začíná ve čtvrtek ráno na Albatrossu. Především v úvodních dvou dnech bude také možnost sledovat, v jakém rozpoložení je česká špička.

Šestnáct Čechů si zahraje Czech Masters na Al ...
Šestnáct Čechů si zahraje Czech Masters na Al ...

17.08.2021 | Šestnáct českých golfistů se představí na turnaji D+D REAL Czech Masters, které startuje ve čtvrtek v Golf Resortu Albatross. Dvanáct profesionálů v čele s Ondřejem Lieserem doplní čtveřice amatérů včetně Matěje Bači, který obdržel kartu za svůj výkon na víkendovém Czech Open v Berouně.

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde