Česká golfová federace

Aktuality

Pozvánka na Amundi Czech Ladies Challenge

Pozvánka na Amundi Czech Ladies Challenge

redakce, Sobota 28. května 2022

Zveme vás na letošní ročník Amundi Czech Ladies Challenge, který se uskuteční od pátku 3. června do neděle 5. června, v Prague City Golf na Zbraslavi. Vstupné je po všechny dny zdarma, předpověď počasí zatím vypadá také slibně, nabitá startovní listina slibuje vynikající ženský golf.

Ve startovním poli budete mít možnost vidět více než 120 hráček z 25 zemí světa, včetně 35 českých golfistek. Hlavní tváří je obhájkyně turnajového vítězství z loňského roku, Sára Kousková. Věříme, že téměř každý z vás si najde ve startovním poli svou favoritku.

V průběhu turnaje můžete sdílet své příspěvky s hashtagem #aclc2022 nebo označte Instagramový profil @amundi_czech_ladies_challenge. Zajistíme sdílení vašeho příspěvku prostřednictvím profilu @letaccess. Věříme, že tím pomůžeme nejen turnaji, ale také propagaci hráček a ženského golfu jako takového.

Zároveň jsme si pro všechny fanoušky připravili soutěž o velmi zajímavé ceny. Výherci mohou získat např. podepsané propriety a merchandise z Augusta National Golf Club, kde letos měl český golf poprvé své oficiální zastoupení.
Odkaz na soutěž naleznete na webových stránkách turnaje (https://www.czechladieschallenge.cz/l/vyhrajte-s-nami-zajimave-ceny/), ta probíhá následně na turnajovém Facebooku a Instagramu.

Těšíme se na Vás na Zbraslavi!

Autor: redakce 
Datum: Sobota 28. května 2022
Všechny články autora

Související články

Sára Kousková se vrátila na LET Access Series
Sára Kousková se vrátila na LET Access Series

15.04.2023 | Trojnásobná šampionka LETAS Sára Kousková se tento týden vrátila na sérii turnajem Terre Blanche Ladies Open. Ten byl poznamenán nepřízní počasí a po prvním dni redukován na dvě kola bez cutu. Svoji premiéru na hřišti Terre Blanche završila po solidním výkonu celkovým 20.

Kousková ovládla třetí turnaj LETAS a slaví zisk ...
Kousková ovládla třetí turnaj LETAS a slaví zisk ...

16.09.2022 | Sára Kousková ovládla turnaj ASGI Lavaux Ladies Open ze série LET Access Series a slaví vítězný hattrick. Po Španělsku a Švédsku triumfovala také tento týden ve Švýcarsku. Může tak téměř jistě slavit kartu na příští ročník Ladies European Tour. Přiblížil se jí také start na OH v Paříži.

Sára Kousková slaví senzační výhru v Jonkopingu
Sára Kousková slaví senzační výhru v Jonkopingu

02.09.2022 | Sára Kousková slaví své třetí vítězství na Ladies European Tour Access Series. Po čtvrtém místě minulý týden v Goteborgu dnes ovládla turnaj Elite Hotels Open v Jonkopingu a připsala si kromě šeku na 6.400 euro také 500 bodů do celoročního žebříčku LETAS, v něm poskočila již na třetí místo.

Češi na mezinárodní scéně – 35. týden
Češi na mezinárodní scéně – 35. týden

02.09.2022 | Na přelomu týdne mohou čeští hráči dosáhnout dalších skvělých individuálních, ale také týmových výsledků. Po úspěchu družstva žen na mistrovství světa odehrávajícím se v minulém týdnu se o vylepšení svého maxima snaží i družstvo mužů. Sára Kousková bojuje o své další vítězství v sérii LETAS.

Rekordní počet českých hráček na Amundi Czech ...
Rekordní počet českých hráček na Amundi Czech ...

31.05.2022 | V úterý 31.5. proběhla v sídle Amundi ČR v Praze tisková konference k ženskému profesionálnímu turnaji Amundi Czech Ladies Challenge, který se bude konat do 3. do 5. června v Prague City Golf na Zbraslavi. Turnaje se zúčastní 35 českých hráček, přihlášky slibují silné startovní pole.

Šestý ročník Amundi Czech Ladies Challenge již ...
Šestý ročník Amundi Czech Ladies Challenge již ...

30.05.2022 | Druhá nejvyšší evropská ženská profesionální golfová série LET Access Series se tento týden opět představí v Česku. Od pátku do neděle bude šestý ročník Amundi Czech Ladies Challenge hostit Prague City Golf na Zbraslavi.

Sára Kousková výjimku pro LET nedostala, přednost ...
Sára Kousková výjimku pro LET nedostala, přednost ...

10.02.2022 | Sára Kousková sice v prosinci uhrála plné členství na Ladies European Tour, ale kvůli odloženému přestupu k profesionálkám se ho letos definitivně nedočká. Zůstává u plánu dokončit univerzitní studium v zámoří, do kolotoče evropských turnajů se chce zapojit v červnu po návratu.

Čtyři Češky ve finálovém kole LETAS, Kousková ...
Čtyři Češky ve finálovém kole LETAS, Kousková ...

13.08.2021 | Čtyři z šesti českých hráček prošly do finálového kola turnaje Anna Nordqvist Västerås Open ze série LET Access Series. Nejlépe se daří amatérce Sáře Kouskové, které po druhém kole patří desátá příčka. Cutem prošly také Patricie Macková, Kristýna Napoleaová a Kateřina Vlašínová.

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde