Česká golfová federace

Aktuality

Dubnový program Kalendáře ČGF byl zrušen

Dubnový program Kalendáře ČGF byl zrušen

Petr Halaburda, Středa 1. dubna 2020

Všechny akce pořádané Českou golfovou federací až do konce dubna 2020 byly zrušeny bez náhrady. O změnách v kalendáři, způsobených pandemií koronaviru a následným vládním opatřením, informoval generální sekretář ČGF Aleš Libecajt.

Již dříve byla ČGF nucena zrušit řadu plánovaných akcí, které měly předcházet startu sezóny včetně Konference ČGF (21. března). Neuskutečnily se - a v dubnu neuskuteční - ani kurzy rozhodčích, odborné semináře, ale třeba ani na závěr dubna do Prahy plánované zasedání Centrální zóny EGA, v jejímž čele stojí prezident ČGF Zdeněk Kodejš.

Byly zrušeny rovněž dubnové zahraniční reprezentační akce včetně European Olympic Hopes Trophy (Slovinsko) a European Nations Cup (Španělsko), ale také první domácí kemp Národních Tréninkových Skupin (Albatross) a březnový přípravný kemp v Turecku.

Zrušené akce v Kalendáři ČGF 2020:
1. Raiffeisenbank Czech Golf Amateur Tour (24. – 26. dubna, Beřovice)
1. Národní Golfová Tour Mládeže pod záštitou předsedy ČOV (25. – 26. dubna, Poděbrady)
1. GPA Czech Mid & Senior Tour (29. – 30. dubna, Černý Most)

Již dříve byl zrušen například také mládežnický turnaj Faldo Series Czech Championship (17. – 19. dubna, Greensgate), neuskuteční se rovněž všechny na duben plánované mládežnické turnaje regionálních sérií.

Informace o dalším programu sezóny budou oznámeny 15. dubna.

Aktualizované kalendáře 2020
Oficiální kalendář akcí ČGF
Kalendář akcí mládeže ČGF

 

 

Datum: Středa 1. dubna 2020
Všechny články autora

Související články

Jak dále na turnaje?
Jak dále na turnaje?

30.04.2020 | Aktuální informace týkající se pořádání turnajů a akcí budeme publikovat nejpozději v pondělí 4. května. V současné době je pořádání turnajů zakázáno, program Kalendáře ČGF byl na základě vládních opatření upraven naposledy 15. dubna.

ČGF žádá o výjimku pro pořádání turnajů v úvodu ...
ČGF žádá o výjimku pro pořádání turnajů v úvodu ...

06.04.2021 | Česká golfová federace žádá o výjimku ze zákazu pořádání hromadných akcí, aby mohla uspořádat dva celostátní turnaje v závěru dubna. Po dnešním druhém jednání krizového štábu Technického úseku STK o tom informoval technický ředitel ČGF Luboš Klikar.

President Masters: 2. kolo přineslo změny na čele
President Masters: 2. kolo přineslo změny na čele

25.09.2021 | Druhé kolo Raiffeisenbank President Masters Invitational přineslo změnu na čele leaderboardu, do finále půjdou z čela Lucie Váchová a Timotej Formánek. Rozehrány byly také dvoudenní závěrečné turnaje dětské série NGTM i kategorií MID a seniorů.

MMČR, 2. kolo: Jakubčík a Siwy drží vedení, mezi ...
MMČR, 2. kolo: Jakubčík a Siwy drží vedení, mezi ...

16.07.2021 | Filip Jakubčík míří na Kaskádě za mistrovským dorosteneckým titulem, vedení po horším kole si udrželi David Siwy, Alexandra Šulíková a Agáta Vahalová. Mezi midy na Černém Mostě si mírný náskok vypracovala Silvie Ditterová, mužským lídrem je nově Dominik Pavouček.

Spilková i Lieser zůstávají stále ve výběru pro ...
Spilková i Lieser zůstávají stále ve výběru pro ...

14.05.2021 | Klára Spilková i Ondřej Lieser drží svorně 50. místo v redukovaných žebříčcích pro olympiádu v Tokiu a definitivní potvrzení jejich účasti se blíží.

I druhý turnaj RB CGAT dostal výjimku: na Kunětické ...
I druhý turnaj RB CGAT dostal výjimku: na Kunětické ...

29.04.2021 | Také druhý díl Raiffeisenbank Czech Golf Amateur Tour se bude hrát. Ministerstvo zdravotnictví ČR udělilo výjimku pro možnost pořádání turnaje, který se uskuteční od pátku 7. do neděle 9. května v Golf Resortu Kunětická Hora.

Nové verze kalendářů k 19. dubnu publikovány
Nové verze kalendářů k 19. dubnu publikovány

19.04.2021 | Publikovány byly nové verze Kalendáře turnajů ČGF i Kalendáře akcí mládeže ČGF. Sportovně technická komise ČGF nově také žádá o výjimku na pořádání druhých turnajů RB CGAT a NGTM. Po dnešním jednání krizového štábu to uvedl technický ředitel ČGF Luboš Klikar.

Známe pokyny pro účastníky vstupních turnajů CGAT ...
Známe pokyny pro účastníky vstupních turnajů CGAT ...

16.04.2021 | Účastníci úvodních turnajů Tour pro dospělé i mládež se mohou seznámit s pokyny pro start v turnajích, které se hrají příští týden na Zbraslavi (CGAT) a v Beřovicích (NGTM). Pokyny vycházejí z podmínek, jak jsou nastaveny od Ministerstva zdravotnictví (MZ) ČR a Národní sportovní agentury (NSA).

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde