Česká golfová federace

Aktuality

President Masters: 2. kolo přineslo změny na čele

President Masters: 2. kolo přineslo změny na čele

Petr Halaburda, Sobota 25. září 2021

Druhé kolo Raiffeisenbank President Masters Invitational přineslo změnu na čele leaderboardu, do finále půjdou z čela Lucie Váchová a Timotej Formánek. Rozehrány byly také dvoudenní závěrečné turnaje dětské série NGTM i kategorií MID a seniorů.

Raiffeisenbank President Masters Invitational

V druhém kole se dostali v Golf Resortu Karlovy Vary pod par čtyři účastníci soutěže a jedním z nich byl Timotej Formánek, který je aktuálním lídrem se skóre +1 (74+71), ránu na něj ztrácejí Václav Tichý +2 (76+70) a David Tomi +2 (75+71). Dosavadní lídr Lukáš Janda (+4) je nyní čtvrtý.

V dámské soutěži vedla po prvním kole Veronika Kedroňová, ale ta je po dnešku třetí na výsledku +3 (70+77). Do čela se probojovala po dvou vyrovnaných kolech Lucie Váchová E (72+72), ale ze zadních pozic útočí nyní již druhá Gabriela Roberta Vítů +1 (75+70).

I do třetího kola vstoupí 41 golfistů a golfistek, první flighty odstartují v neděli v 8:00, nejlepší vyrazí na hřiště v 10:12 (muži) a 10:34 (ženy).

LEADERBOARD President Masters

Národní Golfová Tour Mládeže – Masters

Dětská série určená pro věkové kategorie žáků a kadetů s názvem Národní Golfová Tour Mládeže pod záštitou předsedy ČOV tradičně na turnaji Masters pozná definitivně šampióny sezóny. Tentokrát se 78 hráčů a hráček sjelo do Golf Klubu Darovanský Dvůr, kteří zde odehrají dvě víkendová kola.

Úvodní kolo pátého a závěrečného turnaje série zvládli nejlépe mladší žák Hugo Mikl (72), mladší žákyně Viktorie Trůková (77), kadet Petr Pololáník (69) a kadetka Justýna Šafaříková (72).

LEADERBOARD NGTM

GPA Czech Mid & Senior Tour – Masters

Finále sezóny dvou nejstarších kategorií se hraje v Kácově v tamním Panorama Golf Resortu. Podle očekávání je v čele mladší kategorie MID velká favoritka Silvie Dittertová (73), mezi seniorkami se ujala vedení Martina Plachá (80). V mužských soutěžích se daří nejlépe zatím v midech Lukášovi Mrázikovi (73), mezi seniory vládne Radek Kohout (75).

LEADERBOARD Mid
LEADERBOARD Senioři

FOTO Zdeněk Sluka

Datum: Sobota 25. září 2021
Všechny články autora

Související články

Jak dále na turnaje?
Jak dále na turnaje?

30.04.2020 | Aktuální informace týkající se pořádání turnajů a akcí budeme publikovat nejpozději v pondělí 4. května. V současné době je pořádání turnajů zakázáno, program Kalendáře ČGF byl na základě vládních opatření upraven naposledy 15. dubna.

Dubnový program Kalendáře ČGF byl zrušen
Dubnový program Kalendáře ČGF byl zrušen

01.04.2020 | Všechny akce pořádané Českou golfovou federací až do konce dubna 2020 byly zrušeny bez náhrady. O změnách v kalendáři, způsobených pandemií koronaviru a následným vládním opatřením, informoval generální sekretář ČGF Aleš Libecajt.

Sezóna žáků, kadetů, midů a seniorů byla završena
Sezóna žáků, kadetů, midů a seniorů byla završena

26.09.2021 | Kategorie žáků, kadetů, seniorů a midů dnes zakončily sezónu. Dětské kategorie sehrály poslední turnaj Masters na Darovanském Dvoře, jejich starší kolegové se loučili se svojí sérií na Kácově. ...

RB CGAT i NGTM čeká nedělní finále čtvrtého turnaje
RB CGAT i NGTM čeká nedělní finále čtvrtého turnaje

28.08.2021 | Do finálového kola čtvrtého turnaje sezóny dospěly dvě celoroční série. Raiffeisenbank Czech Golf Amateur Tour bude mít v neděli jasno o šampiónech sezóny, v Národní Golfové Tour Mládeže pod záštitou předsedy ČOV se rozhoduje o účastnících závěrečného turnaje Masters.

Mistři ČR: Jakubčík, Šulíková (dorostenci), Pavelka, ...
Mistři ČR: Jakubčík, Šulíková (dorostenci), Pavelka, ...

17.07.2021 | Mistry ČR pro rok 2021 v dorostenecké kategorii se stali na Kaskádě Filip Jakubčík a Slovenka Alexandra Šulíková, junioři Vojtěch Pavelka a Agáta Vahalová. Mezi midy premiérový titul na Černém Mostě získal Dominik Pavouček, v ženské soutěži obhájila Silvie Dittertová.

MMČR, 2. kolo: Jakubčík a Siwy drží vedení, mezi ...
MMČR, 2. kolo: Jakubčík a Siwy drží vedení, mezi ...

16.07.2021 | Filip Jakubčík míří na Kaskádě za mistrovským dorosteneckým titulem, vedení po horším kole si udrželi David Siwy, Alexandra Šulíková a Agáta Vahalová. Mezi midy na Černém Mostě si mírný náskok vypracovala Silvie Ditterová, mužským lídrem je nově Dominik Pavouček.

MMČR, 1. kolo: Na Kaskádě vládne Siwy, v midech ...
MMČR, 1. kolo: Na Kaskádě vládne Siwy, v midech ...

15.07.2021 | Juniorský šampionát odstartoval dnes na Kaskádě především v chlapeckých kategoriích pořádně zostra. David Siwy (67) se mezi juniory dostal do trháku o sedm ran, mezi dorostenci roli favorita plní Filip Jakubčík (69). Šampionát MID na Černém Mostě zahájil nejlépe Ondřej Melichar (68).

Uzávěrky mezinárodních šampionátů se blíží
Uzávěrky mezinárodních šampionátů se blíží

06.07.2021 | Ve dnech 15. až 17. července se uskuteční dvě mezinárodní mistrovství ČR – dorostenců a juniorů na Kaskádě a MID-amatérů na Černém Mostě. Uzávěrka přihlášek na juniorku je již v úterý 7. července, na druhý šampionát v pondělí 12. července v poledne!...

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde