Česká golfová federace

Aktuality

Nové verze kalendářů k 19. dubnu publikovány

Nové verze kalendářů k 19. dubnu publikovány

Petr Halaburda, Pondělí 19. dubna 2021

Publikovány byly nové verze Kalendáře turnajů ČGF i Kalendáře akcí mládeže ČGF. Sportovně technická komise ČGF nově také žádá o výjimku na pořádání druhých turnajů RB CGAT a NGTM. Po dnešním jednání krizového štábu to uvedl technický ředitel ČGF Luboš Klikar.

V závěru tohoto týdne se uskuteční na základě výjimky Ministerstva zdravotnictví úvodní turnaje Raiffeisenbank Czech Golf Amateur Tour a Národní Golfové Tour Mládeže pod záštitou předsedy ČOV, ovšem kvapem se blíží také druhé pokračování obou sérií, které jsou na programu během druhého květnového víkendu.

„STK ČGF aktuálně žádá o udělení výjimky na turnaje, které se mají uskutečnit na Kunětické Hoře (CGAT) a v České Lípě (NGTM),“ potvrdil záměr Luboš Klikar.

Současně se mění frekvence publikování Kalendáře akcí mládeže ČGF, aby bylo možné pružněji reagovat na případné rozvolnění z epidemiologických opatření po 26. dubnu.

Další jednání krizového štábu Technického úseku STK se uskuteční v pondělí 3. května, rozhodovat bude mimo jiné o konání 1. a 2. ligy družstev mužů a žen.

Kalendář turnajů ČGF
Kalendář akcí mládeže ČGF

Datum: Pondělí 19. dubna 2021
Všechny články autora

Související články

I druhý turnaj RB CGAT dostal výjimku: na Kunětické ...
I druhý turnaj RB CGAT dostal výjimku: na Kunětické ...

29.04.2021 | Také druhý díl Raiffeisenbank Czech Golf Amateur Tour se bude hrát. Ministerstvo zdravotnictví ČR udělilo výjimku pro možnost pořádání turnaje, který se uskuteční od pátku 7. do neděle 9. května v Golf Resortu Kunětická Hora.

Známe pokyny pro účastníky vstupních turnajů CGAT ...
Známe pokyny pro účastníky vstupních turnajů CGAT ...

16.04.2021 | Účastníci úvodních turnajů Tour pro dospělé i mládež se mohou seznámit s pokyny pro start v turnajích, které se hrají příští týden na Zbraslavi (CGAT) a v Beřovicích (NGTM). Pokyny vycházejí z podmínek, jak jsou nastaveny od Ministerstva zdravotnictví (MZ) ČR a Národní sportovní agentury (NSA).

ČGF žádá o výjimku pro pořádání turnajů v úvodu ...
ČGF žádá o výjimku pro pořádání turnajů v úvodu ...

06.04.2021 | Česká golfová federace žádá o výjimku ze zákazu pořádání hromadných akcí, aby mohla uspořádat dva celostátní turnaje v závěru dubna. Po dnešním druhém jednání krizového štábu Technického úseku STK o tom informoval technický ředitel ČGF Luboš Klikar.

Jak dále na turnaje?
Jak dále na turnaje?

30.04.2020 | Aktuální informace týkající se pořádání turnajů a akcí budeme publikovat nejpozději v pondělí 4. května. V současné době je pořádání turnajů zakázáno, program Kalendáře ČGF byl na základě vládních opatření upraven naposledy 15. dubna.

Dubnový program Kalendáře ČGF byl zrušen
Dubnový program Kalendáře ČGF byl zrušen

01.04.2020 | Všechny akce pořádané Českou golfovou federací až do konce dubna 2020 byly zrušeny bez náhrady. O změnách v kalendáři, způsobených pandemií koronaviru a následným vládním opatřením, informoval generální sekretář ČGF Aleš Libecajt.

President Masters: 2. kolo přineslo změny na čele
President Masters: 2. kolo přineslo změny na čele

25.09.2021 | Druhé kolo Raiffeisenbank President Masters Invitational přineslo změnu na čele leaderboardu, do finále půjdou z čela Lucie Váchová a Timotej Formánek. Rozehrány byly také dvoudenní závěrečné turnaje dětské série NGTM i kategorií MID a seniorů.

RB CGAT i NGTM čeká nedělní finále čtvrtého turnaje
RB CGAT i NGTM čeká nedělní finále čtvrtého turnaje

28.08.2021 | Do finálového kola čtvrtého turnaje sezóny dospěly dvě celoroční série. Raiffeisenbank Czech Golf Amateur Tour bude mít v neděli jasno o šampiónech sezóny, v Národní Golfové Tour Mládeže pod záštitou předsedy ČOV se rozhoduje o účastnících závěrečného turnaje Masters.

3. RB CGAT, Sokolov: První den ovládlo překvapivě ...
3. RB CGAT, Sokolov: První den ovládlo překvapivě ...

18.06.2021 | Překvapivé lídry má po prvním kole třetí pokračování Raiffeisenbank Czech Golf Amateur Tour, které dnes odstartovalo v Sokolově. V čele mužské soutěže je po úvodním dnu jedenáctiletý Louis Klein (69), v ženské kategorii šestnáctiletá Lucie Váchová (72).

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde