Česká golfová federace

Aktuality

Přijďte na skvělý golf a fandit českým hráčům

Přijďte na skvělý golf a fandit českým hráčům

Petr Halaburda, Středa 18. srpna 2021

Čtyři dny plné skvělých golfových ran, dramatických soubojů a hvězdných hráčů. To vše slibuje čtyřdenní program D+D REAL Czech Masters, který začíná ve čtvrtek ráno na Albatrossu. Především v úvodních dvou dnech bude také možnost sledovat, v jakém rozpoložení je česká špička.

Ve čtvrtek ráno v 7:30 zazní na středočeském hřišti první odpaly, do hry zasáhne postupně 124 hráčů, z nichž u šestnácti je ve startovní listině česká vlajka. Dostatek možností vidět parádní golf a to nejen v podání těch největších hvězd, které najdete dokonce ve společných flightech.

Kdy jdou do hry favorité?

Favoritů je mnohem více, ale fanoušci budou samozřejmě nejvíce zvědaví na Roryho Sabbatiniho a Dannyho Wiletta (společně v 8:30, 10. jamka), Henrik Stenson jde s Padraigem Harringtonem, s nimi bude hrát i Ondřej Lieser (13:05, 1. jamka).

Ale diváci by neměli zapomenout například na Gavina Greena z Malajsie (8:03/1.), kterému před třemi lety naměřili na deváté jamce rekordní odpal v délce 322 metrů (na stejném místě se bude měřit také letos). Na vzestupu je opět Němec Marcel Siem (8:47/1.), hrát bude řada vítězů turnajů z European Tour i dalších sérií.

Kdy jdou do hry Češi?

Deset českých golfistů půjde do hry v dopoledním bloku, zbývajících šest čeká bitva s hřištěm odpoledne:
1. jamka: Gordan Brixi (7:30), Maxmilián Jelínek (7:41), Matěj Bača (8:14), Jakub Bareš a Aleš Kořínek (9:20), Kryštof Strýček (12:21), Stanislav Matuš (12:54), Ondřej Lieser (13:05).
10. jamka: Štěpán Daněk (7:30), Michal Pospíšil, Jiří Zuska (7:41), Filip Mrůzek (8:25), Matyáš Zapletal (8:58), Lukáš Tintěra (12:32), Jan Cafourek (13:05), Šimon Zach (13:27).

Všechny informací týkající se možnosti vstupného zdarma (jednou z nich je předložení registrační karty ČGF), vstupenek a parkování naleznete na www.czechmasters.cz.

Ke vstupnému zdarma se lze dostat také za předpokladu, že si vyzkoušíte herní dovednosti v prostoru proti hlavnímu vstupu do areálu, které připravuje Česká golfová federace v rámci svého projektu Bav se golfem.

Startovní listina

FOTO Ladislav Adámek

Datum: Středa 18. srpna 2021
Všechny články autora

Související články

Výborný český rozjezd na Czech Masters: Lieser ...
Výborný český rozjezd na Czech Masters: Lieser ...

19.08.2021 | Hned na úvod Czech Masters na Albatrossu byl vidět skvělý golf a výborné výsledky českých golfistů potěšily spousty diváků. Nadšení vyvolával především flight, v kterém šli lídr Henrik Stenson (-5), Pádraig Harrington (-2) a také Ondřej Lieser (-4), který dělí třetí místo.

Šestnáct Čechů si zahraje Czech Masters na Al ...
Šestnáct Čechů si zahraje Czech Masters na Al ...

17.08.2021 | Šestnáct českých golfistů se představí na turnaji D+D REAL Czech Masters, které startuje ve čtvrtek v Golf Resortu Albatross. Dvanáct profesionálů v čele s Ondřejem Lieserem doplní čtveřice amatérů včetně Matěje Bači, který obdržel kartu za svůj výkon na víkendovém Czech Open v Berouně.

Tři Češi prošli cutem na Kaskáda Golf Challenge
Tři Češi prošli cutem na Kaskáda Golf Challenge

02.07.2021 | Do víkendových kol turnaje Kaskáda Golf Challenge ze série Challenge Tour se probojovali tři Češi. Nejlépe si vede Stanislav Matuš na děleném pátém místě. Cutem prošli také Jan Cafourek a Šimon Zach. Ve vedení je Němec Marcel Schneider. ...

Lieser i Matuš mají ke cutu daleko, na Pro Golf ...
Lieser i Matuš mají ke cutu daleko, na Pro Golf ...

29.04.2021 | Na třech turnajích třech různých sérií dnes bojovalo dvanáct českých golfistů. Ondřej Lieser (+1) je na European Tour po prvním kole cutu vzdálen tři rány, Stanislav Matuš (+5) na Challenge Tour zaostává za postupem o pět úderů. Výborný den prožil Jakub Bareš (-6), na Pro Golf Tour dělí osmé místo.

Devět Čechů prošlo na Pro Golf Tour cutem, čtyři ...
Devět Čechů prošlo na Pro Golf Tour cutem, čtyři ...

29.08.2020 | Na západočeských hřištích v Sokolově a na Kynžvartu se dnes dohrálo druhé kolo turnaje ALTEPRO Trophy by EXTEC 2020. Cutem prošlo celkem devět Čechů, čtyři jsou v TOP 10 v čele s pátým Jakubem Barešem se skóre -3.

Čechům se (nejen) ve světových žebříčcích nadále ...
Čechům se (nejen) ve světových žebříčcích nadále ...

22.07.2020 | Zatímco profesionální sezóna se teprve rozjíždí, amatéři se chystají na domácí vrchol sezóny. V čele českých hráčů a hráček ve světových žebříčcích jsou amatéři Sára Kousková a Jiří Zuska a profesionálové Klára Spilková s Ondřejem Lieserem. Jakub Janda je dokonce v čele evropského pořadí nadějí.

Golfové žebříčky - nejlepší Češi pořadí nemění
Golfové žebříčky - nejlepší Češi pořadí nemění

29.02.2020 | Nový systém ve světovém amatérském žebříčku WAGR způsobil výrazné změny, ale od té chvíle k velkým výkyvům nedošlo. Dlouhodobě nejlepší Klára Spilková a Ondřej Lieser i nadále vládnou českým profesionálům, v čele amatérů zůstávají Jiří Zuska a Tereza Melecká.

Czech Masters: Tři Češi ve hře o finálový víkend
Czech Masters: Tři Češi ve hře o finálový víkend

15.08.2019 | Tři Češi jsou reálně ve hře o postup do finálových kol turnaje D+D REAL Czech Masters ze série European Tour, který dnes odstartoval v Golf Resortu Albatross. Nejlépe si vedli amatér Jakub Bareš a profesionál Aleš Kořínek (oba 70). Pod parem hřiště dokončil také Stanislav Matuš (71).

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde