Česká golfová federace

Aktuality

Zach s Lieserem začali nadějně, skvělé kolo Ráži na ME

Zach s Lieserem začali nadějně, skvělé kolo Ráži na ME

Petr Halaburda, Čtvrtek 24. června 2021

Skvělé kolo má za sebou Filip Ráža na ME ve Francii – zapisoval 66 ran a přiblížil se hranici cutu, na stejném celkovém výsledku (even par) je také Jiří Zuska. Slibný vstup do BMW International Open v Mnichově zaznamenali Šimon Zach (-2) a Ondřej Lieser (-1).

European Tour: nadějný rozjezd

Na třech turnajích dnes bojovali přední čeští golfisté. U Mnichova odstartoval skvěle obsazený BMW International Open, kde vedle Sergia Garcii, Viktora Hovlanda či Alexe Čejky startují i čeští golfisté a oba zaznamenali slibný základ pro další průběh turnaje: Šimon Zach zapisoval skóre -2, Ondřej Lieser byl dnes o ránu zpět. Kolo nebylo dohráno, zbývající program startuje v 7:30 ráno.

Stejný výsledek jako Zach zapisoval Čejka, lídrem v klubovně po nedokončeném prvním kole je Wade Ormsby (-7) z Austrálie.

Na Challenge Tour ve Francii se nedařilo Gordanovi Briximu +8 (78).

Mistrovství Evropy mužů: Rážovo ideální kolo

První kolo pokazila Filipovi Rážovi jediná jamka, kde ztratil čtyři rány. Dnes se ale mladý golfista pustil do snižování úvodní ztráty a dařilo se mu to dokonale: jeho 66 ran bylo sedmým nejlepším výsledkem kola, posunulo ho až na dělené 67. místo při výsledku even par (76+66) se ztrátou jedné rány na 60. místo, které po třetím kole bude znamenat postup do finálového kola. Na stejném skóre je Jiří Zuska (68+74).

Níže v leaderboardu jsou Petr Hrubý +1 (72+71) a Václav Tichý +3 (75+69).

LEADERBOARD European Tour
LEADERBOARD Challenge Tour
LEADERBOARD Mistrovství Evropy
     

Datum: Čtvrtek 24. června 2021
Všechny články autora

Související články

Na ME prošel cutem pouze Zuska, na evropských ...
Na ME prošel cutem pouze Zuska, na evropských ...

25.06.2021 | Na individuálním mistrovství Evropy mužů prošel cutem do finálového kola ze čtveřice českých hráčů pouze Jiří Zuska (-2). Finálový víkend si nezahraje ani jeden ze tří českých golfistů startujících na European Tour a Challenge Tour.

Start americké univerzitní sezóny se blíží
Start americké univerzitní sezóny se blíží

19.01.2022 | Přes dvacet českých hráčů a hráček aktuálně studuje a hraje soutěžní golf na amerických univerzitách. Jarní sezóna tamních soutěží se již blíží. Většina týmů zahájila přípravu a na první turnaje bude vyrážet začátkem příštího měsíce.

Sára Kousková s nejlepším umístěním ve WAGRu
Sára Kousková s nejlepším umístěním ve WAGRu

30.10.2021 | Nejlepší česká amatérka Sára Kousková dosáhla kariérního maxima ve světovém amatérském žebříčku WAGR, aktuálně jí patří 37. místo. Mezi amatéry je nejlepší znovu Jiří Zuska (139.). Profesionálům nadále s přehledem vládnou Klára Spilková a Ondřej Lieser.

Lieser znovu výborně odstartoval, Vahalová druhá ...
Lieser znovu výborně odstartoval, Vahalová druhá ...

16.09.2021 | Báječný čtvrtek za sebou má český golf na evropských profesionálních sériích. Ondřej Lieser startuje na European Tour a dalším vydařeným prvním kolem (-4) začal na děleném 13. místě. Skvělý den prožily také Češky na LET Access Tour: Agáta Vahalová dělí druhé místo, cutem prošlo šest Češek.

Lieser, Mrůzek a osm Češek na evropských sériích, ...
Lieser, Mrůzek a osm Češek na evropských sériích, ...

15.09.2021 | Osm českých hráček dnes odstartovalo do turnaje LET Access Series ve Švýcarsku, ve čtvrtek začínají mužské turnaje za účasti Ondřeje Liesera (European Tour) a Filipa Mrůzka (Challenge Tour). Do hry se vracejí po pauze také Klára Spilková (LPGA) a Karolína Vlčková (Symetra Tour).

Mužské ME, 1. kolo: vydařený vstup Zusky, Rážu ...
Mužské ME, 1. kolo: vydařený vstup Zusky, Rážu ...

23.06.2021 | Rozdílné pocity mají po dohrání úvodního kola čeští golfisté na individuálním mistrovství Evropy ve Francii. Nejlépe za úspěšným výsledkem vykročil Jiří Zuska (-3), který se drží na děleném 20. místě.

Evropský šampionát jednotlivců startuje ve Francii ...
Evropský šampionát jednotlivců startuje ve Francii ...

23.06.2021 | Se čtyřmi českými hráči na startovní listině startuje dnes ve Francii mužské individuální mistrovství Evropy. Navázat na někdejší největší český úspěch v podobě bronzové medaile Šimona Zacha bude chtít kvarteto Jiří Zuska, Filip Ráža, Petr Hrubý a Václav Tichý.

Matuš ubránil TOP 20, Lieser skončil na 71. místě
Matuš ubránil TOP 20, Lieser skončil na 71. místě

09.05.2021 | Horší závěrečné kolo pokazilo Stanislavu Matušovi možnost získat lepší konečné umístění na turnaji Challenge Tour, z Jižní Afriky veze dělené 20. místo. Ondřej Lieser zůstal na European Tour na Tenerife na 71. místě.

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde