Česká golfová federace

Aktuality

Kurz pro zájemce o licenci Trenéra golfu ČGF III. třídy

Kurz pro zájemce o licenci Trenéra golfu ČGF III. třídy

Petr Halaburda, Úterý 20. dubna 2021

Teoretická část kurzu Trenér golfu ČGF III. třídy začíná už během nejbližšího víkendu. Jde o základní trenérský kurz v rozsahu 40 hodin a dvou víkendů, který vypisuje Česká golfová federace.

Úspěšný uchazeč může pracovat jako asistující klubový trenér, který plánuje, vede a vyhodnocuje zejména sportovní přípravu dětí a mládeže v přímé spolupráci se smluvním profesionálním trenérem klubu nebo určeným regionálním profesionálním trenérem ČGF.

Do kurzu se může přihlásit každý aktivní golfista starší 18 let s HCP 18 a nižším, který bude mít doporučení klubu ČGF a základní znalost pravidel golfu a etikety.

Pro přijaté uchazeče je připravena společná teoretická část, která se uskuteční online během nastávajícího víkendu (24. až 25. dubna).

Na praktickou část se účastníci rozdělí do dvou skupin. Tato část kurzu se uskuteční ve venkovních prostorách Golfu Hostivař (1.-2. května a 8.-9. května).

Kurz je zakončen testem z teorie golfu a praktickou zkouškou, každý nový Trenér golfu ČGF III. třídy obdrží OSVĚDČENÍ o úspěšném absolvování kurzu a bude zapsán mezi Trenéry golfu III. třídy na serveru ČGF. 

Pro neúspěšné účastníky bude vypsán jeden opravný termín (cena opravné zkoušky 500,- Kč).

Kurz pořádá podle platného Kvalifikačního řádu pro trenéry golfu ČGF Česká golfová federace ve spolupráci s CZECH GOLF CONSULTING s.r.o. Metodicky a výukově tento kurz zajišťuje Profesionální golfová asociace hráčů a učitelů golfu v ČR.  

Cena kurzu je 6 050,- Kč včetně DPH. Formulář přihlášky a další nutné informace poskytne Olga Mášová (olga.masova@cgc.cz).

Ilustrační foto

Datum: Úterý 20. dubna 2021
Všechny články autora

Související články

Nové vedení české PGA zvoleno nebylo
Nové vedení české PGA zvoleno nebylo

22.01.2022 | Nové vedení PGA of Czech Republic dnes nebylo zvoleno. Volební valná hromada nebyla na zámku Štiřín usnášeníschopná kvůli nedostatečnému počtu přítomných členů, což způsobily onemocnění a karanténa. Organizaci dále povede dosavadní představenstvo, k volbě dojde nejdříve během léta.

Novým koučem ČGF bude Angličan Harry Scott
Novým koučem ČGF bude Angličan Harry Scott

23.11.2020 | Třicet zahraničních a sedm českých kandidátů usilovalo ve výběrovém řízením stát se novým koučem Národního tréninkového systému ČGF. Sportovní úsek nakonec rozhodl o tom, že se jím stane třiatřicetiletý Harry Scott z Anglie, což potvrdil výbor ČGF.

ČGF hledá budoucího hlavního kouče, nástupce Staffan ...
ČGF hledá budoucího hlavního kouče, nástupce Staffan ...

31.07.2020 | Česká golfová federace hledá budoucího hlavního kouče ČGF, který nastoupí do sezony 2020/2021 v tandemu se stávajícím hlavním koučem Staffanem Johanssonem a od sezony 2021/2022 se stane hlavním koučem ČGF. ...

Vzdělávací kurz Trenér golfu ČGF II. třídy
Vzdělávací kurz Trenér golfu ČGF II. třídy

25.10.2019 | Česká golfová federace ve spolupráci s Profesionální golfovou asociací hráčů a učitelů golfu v ČR (PGAC) otevírají vzdělávací kurz Trenér golfu ČGF II. třídy. Zájemci o studium se mohou hlásit do 15. ledna 2020.

Česká PGA má nově pětičlenné vedení, prezidentem ...
Česká PGA má nově pětičlenné vedení, prezidentem ...

14.01.2018 | S jednou výjimkou staronové složení má představenstvo PGA of Czech Republic (PGAC), jak si ho zvolili v sobotu členové na Valné hromadě v pražském hotelu STEP. Vedení organizace golfových profesionálů bude mít nově pouze pět členů: prezidentem se stal premiérově šestatřicetiletý Roman Svoboda.

Příprava na novou sezónu začala kondičním kempem ...
Příprava na novou sezónu začala kondičním kempem ...

15.11.2017 | Po sezóně nabité turnaji doma i v zahraničí přichází období, v němž je třeba nabrat dostatek fyzických sil pro sezónu příští. Proto se hráči Národních tréninkových skupin ČGF sešli od 8. do 12. listopadu s kondičními trenéry ČGF v Nymburku, kde během pěti dnů mimo jiné podstoupili kondiční testy.

Nové složení Národních Tréninkových Skupin
Nové složení Národních Tréninkových Skupin

09.10.2017 | Zveřejňujeme nové složení Národních Tréninkových Skupin (NTS) České golfové federace. NTS v sezóně 2017/18 zahrnuje 36 hráčů v Czech Golf Teamu, Národním týmu mužů a mladých profesionálů, Národním týmu žen a mladých profesionálek i Národním týmu dívek od 15 do 18 let.

Složení regionálních tréninkových skupin 2018
Složení regionálních tréninkových skupin 2018

07.10.2017 | Zveřejňujeme složení Regionálních tréninkových skupin (RTS) pro rok 2018. Na základě předem daných kritérií bylo nominováno do čtyř regionálních týmů celkem 62 hráčů, které čeká v následující sezóně společná příprava a zdokonalování činností důležitých pro vývoj mladých golfistů...

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde