Česká golfová federace

Aktuality

Kampaň na Seznam.cz ukáže golf jako ideální rodinný sport

Kampaň na Seznam.cz ukáže golf jako ideální rodinný sport

Petr Halaburda, Úterý 30. března 2021

Dnes startuje kampaň zaměřená na podporu rekreačního golfu, pro kterou se Česká golfová federace spojila se společností Seznam.cz. Bude cílit především na celé rodiny, kterým chce ukázat golf jako ideální společný sport.

Česká golfová federace je sportovním svazem a významnou roli – vedle výchovy špičkových hráčů a jejich přípravy na profesionální kariéru – hraje v její činnosti také propagace golfu, který se počtem registrovaných hráčů dostal už dávno do desítky nejoblíbenějších tuzemských sportů. Vedle projektů zaměřených na příliv dětí a juniorů láká na golf stále častěji celé rodiny, což je celosvětový trend.

V minulých letech se mediální aktivity českého golfu zaměřily na vydání tištěných speciálů pro širokou veřejnost a podporu aktivit platformy Bav se golfem, letos bude napřena pozornost výrazněji do online prostoru.

Ke spolupráci si ČGF přizvala společnost Seznam.cz, dominantního hráče na tuzemském internetovém trhu. A dosavadní společné kroky již naznačily, v čem bude přínosná. Jednak v profesionálním přístupu mediálního partnera a jeho velkou snahou splnit každý požadavek, stejně jako touhou předvést kvalitu při složitých požadavcích specifického sportovního svazu.

"Dnes tak byla završena půlroční intenzivní příprava spolupráce. Věříme, že se nám podařilo vše připravit do posledního detailu. Během příprav jsme kolegy ze Seznam.cz opakovaně upozorňovali, že budeme mít specifické požadavky a budeme náročným klientem. Zeptejte se jich, určitě to potvrdí...," popisuje s úsměvem generální sekretář ČGF Aleš Libecajt.

Výsledky budou od dnešního dne k vidění na stránkách seznam.cz i dceřiných webech sport.cz a prozeny.cz.

Stěžejním místem spolupráce je Seznam Native. I s pomocí animací budeme vyprávět příběh rodiny, která hledá možnosti společného sportování. Vyzkoušela i jiné disciplíny, ale její členové se i se zvířecím průvodcem (svištěm) nakonec přirozenou cestou dostanou na platformu Bav se golfem.

V roce 2020 se po šesti letech zastavil úbytek registrovaných golfistů „Loňská sezóna v době různých opatření kvůli epidemii ukázala, jak moc roste zájem po aktivitách v přírodě. Golf nebyl výjimkou. Zkusíme tento trend zachytit. Native pomůže vzbudit zájem, uvažovat nad golfem jako vhodnou, doposud nevyzkoušenou alternativou trávení volného času. Stěžejní kus práce je na hřištích. Vhodné nabídky pro začátečníky, první reakce recepce a v neposlední řadě učitelé golfu. To jsou další tři klíčové pilíře, na kterých úspěch stojí,“ shrnul viceprezident ČGF Juraj Werner.

Golfová rodina se všudepřítomným svištěm se bude objevovat na seznam.cz od března do října, možnost zapojit se regionálním zacílením dostanou také jednotlivé resorty.

Datum: Úterý 30. března 2021
Všechny články autora

Související články

Hanuš Goldscheider se narodil před sto lety
Hanuš Goldscheider se narodil před sto lety

28.10.2021 | Dnes 28. října slaví svátek Česká republika, ale jde také o významné historické datum pro český golf. Přesně před sto lety se narodil Hanuš Goldscheider, významný golfový činovník, velký propagátor golfu a také první prezident České golfové federace po roce 1993.

Golf na Olympijských festivalech v Praze i Brně ...
Golf na Olympijských festivalech v Praze i Brně ...

28.07.2021 | Velký zájem provází stanoviště České golfové federace během Olympijských festivalů v Praze a Brně, které připravuje Český olympijský výbor (ČOV) ve spolupráci se sportovními svazy. Na obou místech se o první golfové odpaly pokoušejí různé věkové skupiny - od předškolních dětí po seniory.

Na co se zeptat před první návštěvou golfového ...
Na co se zeptat před první návštěvou golfového ...

01.04.2021 | Hraje celá rodina. I tak lze zkráceně označit kampaň České golfové federace, která ji tento týden spustila ve spolupráci s internetovou společností Seznam.cz. Míří na celé rodiny, ovšem na golf můžete vyrazit i sám, ostatní se určitě rádi přidají časem.

Dvě konference obohatily diskuzi v golfovém p ...
Dvě konference obohatily diskuzi v golfovém p ...

09.12.2020 | Dvě vydařená setkání golfových profesionálů v minulých dnech obohatila výměnu zkušeností v tuzemském golfu. Kvůli stávajícím opatřením se v obou případech setkání uskutečnily online formou. Novinkou bylo fórum, které pořádala společnost GolferIS, tradiční každoroční konferenci uspořádal TeeTime.

Women’s Golf Day 2020: V červnu virtuálně, v září ...
Women’s Golf Day 2020: V červnu virtuálně, v září ...

21.08.2020 | Den žen na golfu získal v každoročním kalendáři své pevné místo. Jenže v první červnové úterý ve většině zemí světa nebyly podmínky k tomu, aby se mohlo slavit na hřišti. A tak se v původním termínu golfistky z celého světa přidávaly k akci virtuálně a až v září se budou setkávat osobně.

Zelená karta?
Zelená karta?

03.06.2020 | Golf se v koronavirové době mohl hrát jako jeden z prvních sportů. Díky tomu jsme zaznamenali zvýšený zájem začátečníků. Mnoha lidem začala myšlenka začít hrát golf vrtat hlavou.

Vychází kniha Golf pro děti
Vychází kniha Golf pro děti

28.04.2020 | Právě dnes se dostává na pulty znovuotevřených knihkupectví nová kniha s golfovou tématikou. Publikace Golf pro děti je výsledkem spolupráce České golfové federace s nakladatelstvím Fragment a jak vystihuje název, je určena především nejmladším golfistům.

18 důvodů proč začít s golfem - pokračování
18 důvodů proč začít s golfem - pokračování

20.02.2020 | Důvodů, proč hrát golf je řada, každý golfista dokáže přesvědčit o těch svých důvodech. Nicméně všechny spojuje, že jde o celoživotní aktivitu. V druhém pokračování přibližujeme dalších devět možných důvodů, proč je správné začít s golfem.

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde