Česká golfová federace

Aktuality

MČR družstev ovládl Beskydský GK ve dvou kategoriích, třetí titul putuje do Hodkoviček

MČR družstev ovládl Beskydský GK ve dvou kategoriích, třetí titul putuje do Hodkoviček

Klára Kuchařová, Čtvrtek 22. srpna 2019

Třídenní boje na Čeladné přinesly jména vítězů ve třech týmových šampionátech. Beskydský Golfový Klub ovládl mistrovství družstev dívek do 18 let a smíšených družstev žáků do 14 let. Třetí titul mezi chlapci do 18 let získal Golf Club Hodkovičky

MČR smíšených družstev žáků do 14 let – Memoriál Hanuše Goldscheidera

V nejmladší kategorii nedal Beskydský Golfový Klub (690) svým soupeřům šanci, i když nakonec se radoval z letošního titulu mistra ČR družstev do čtrnácti let velmi těsným rozdílem. Tým předváděl po celou dobu šampionátu konzistentní výsledky - navíc dvě hráčky družstva Denisa Vodičková a Tereza Schwarzová (obě +12), dělily třetí místo v celkovém individuálním hodnocení.

O jedinou ránu za vítězem skončili hráči druhého týmu Golf Clubu Brno (691), jehož tři reprezentanti hrající všechna tři kola skončili v první osmičce výsledkové listiny jednotlivců.

V bojích o bronzovou medaili byl nejúspěšnější Golf Club Erpet Praha (718).

Konečné výsledky

 

MČR družstev dívek do 18 let

Dorostenky Beskydského Golfového Klubu doplnily spoluhráče z mladší kategorie na nejvyšším stupni vítězů. V dnešním finálovém souboji zdolaly hráčky Golf Clubu Brno výsledkem 4:1 a odvážejí si putovní pohár do Ropice.

V zápase o bronzovou medaili se střetly Golf Club Austerlitz Golf Club Hodkovičky, úspěšnějšími byly dívky z pražského klubu, které si výhrou 3:1 vynutily poslední místo na stupni vítězů.

Konečný pavouk - dívky

 

MČR družstev chlapců do 18 let

Také chlapecký tým Golf Clubu Hodkovičky byl dnes úspěšnější ve svém utkání, akorát se v tomto případě jednalo o utkání nejdůležitější. Hráči Hodkoviček si v dnešním boji o titul mistra ČR poradili s Golf Clubem Brno a s výsledkem 4:1 si došli pro zlato.

Bronz si po napínavém souboji domů vezou reprezentanti Royal Golf Clubu Mariánské Lázně. Ti si vynutili play-off s hráči Beskydského Golfového Klubu, protože jejich základní utkání skončilo 2,5:2,5. Ve foursomové rozehrávce se šlo nejprve na jamku deset, kterou týmy zremizovaly. Pokračovalo se tak na sedmnáctku, kde se po proměněném puttu z výhry radovali hráči z Mariánských Lázní.

Konečný pavouk - chlapci

FOTOGALERIE Annie Krčmářová

 

Datum: Čtvrtek 22. srpna 2019
Všechny články autora

Související články

Mistrovství ČR družstev chlapců do 18 let ovládl ...
Mistrovství ČR družstev chlapců do 18 let ovládl ...

24.09.2023 | Poslední letošní finále družstev se odehrálo na hřišti Svobodné Hamry. Na Mistrovství ČR družstev chlapců do 18 let zvítězili hráči z Albatross Golf Clubu Praha, kteří si ve finálovém boji poradili se zástupci RGA Greensgate.

MČR družstev: Dvě zlata pro Hodkovičky, třetí ...
MČR družstev: Dvě zlata pro Hodkovičky, třetí ...

20.08.2020 | Golf Club Hodkovičky slaví dva tituly z právě ukončeného šampionátu mládežnických družstev, jedno zlato veze domů Beskydský Golfový Klub. Třídenní boje vyvrcholily dnes v Beřovicích.

Závěrečný díl NGTM zná své vítěze
Závěrečný díl NGTM zná své vítěze

22.09.2019 | Turnajem Masters vyvrcholila dnes v Sokolově Národní Golfová Tour Mládeže pod záštitou předsedy ČOV pro hráče od 7 do 16 let. Jejími posledními vítězi se stali Louis Klein, Kristina Lebová, Jakub Hejlek, Sofie Hlinomazová, David Tomi a Kamila Handrychová.

Závěr NGTM odstartoval, finále slibuje dramatické ...
Závěr NGTM odstartoval, finále slibuje dramatické ...

21.09.2019 | Závěrečné Masters série NGTM pro děti ve věku od 7 do 16 let odstartovalo dnes v Sokolově. V žádné kategorii nedokázali vedoucí hráči utéct svým soupeřům na větší rozdíl, a tak poslední den slibuje dramatické souboje. Nejlepší výkony dne (75) zahráli čtyři hráči a hráčky.

Finále Národní Golfové Tour Mládeže přivítá Sokolov
Finále Národní Golfové Tour Mládeže přivítá Sokolov

20.09.2019 | Závěr sezóny Národní Golfové Tour Mládeže pod záštitou předsedy ČOV vyvrcholí v západních Čechách. Na poslední turnaj Masters je přihlášeno 84 hráčů a hráček ve věku od 7 do 16 let.

Konečné tabulky soutěží družstev ČGF za rok 2019
Konečné tabulky soutěží družstev ČGF za rok 2019

16.09.2019 | Po skončení extraligy byly uzavřeny všechny letošní domácí soutěže družstev v kategorii mužů a žen, ale také mládeže. Jasno je o nových šampiónech, o sestupujících a postupujících v extralize i dalších soutěží až po nejnižší.

MČR družstev do 14 a 18 let jdou do finále
MČR družstev do 14 a 18 let jdou do finále

21.08.2019 | Na Čeladné už znají jména týmů pro finále MČR družstev dívek i chlapců do 18 let. O titul budou bojovat dívky GC Brno a Beskydský GK, mezi chlapci si to rozdají GC Hodkovičky a GC Brno. V MČR žáků do 14 let jsou ve vedení hráči Beskydského GK.

Odstartovaly boje o tituly mistrů ČR družstev ...
Odstartovaly boje o tituly mistrů ČR družstev ...

20.08.2019 | Deštivým dnem započala na Čeladné tři mládežnická mistrovství družstev. V kategoriích smíšených družstev do 14 let byla rozehrána soutěž na rány. V soutěžích chlapců a družstev dívek do 18 let známe semifinalisty letošního ročníku, který se hraje na jamky.

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde