Česká golfová federace

Aktuality

Kurz pro zájemce o licenci Trenéra golfu ČGF III. třídy bude v lednu

Kurz pro zájemce o licenci Trenéra golfu ČGF III. třídy bude v lednu

redakce, Úterý 15. října 2019

Česká golfová federace a Profesionální golfová asociace hráčů a učitelů golfu v ČR (PGA C) vypisují kurz Trenéra golfu ČGF III. třídy. Jde o základní trenérský kurz v rozsahu 40 hodin.

Úspěšný uchazeč může pracovat jako asistující klubový trenér, který plánuje, vede a vyhodnocuje zejména sportovní přípravu dětí a mládeže v přímé spolupráci se smluvním profesionálním trenérem klubu ČGF nebo určeným regionálním profesionálním trenérem ČGF.

Pro přijaté uchazeče je připravena společná teoretická část (bude v učebně Fakulty tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy o víkendu 4. a 5. ledna 2020). Kromě golfových přednášek jsou na programu i bloky věnující se první pomoci, regeneraci, sportovnímu tréninku a další.

Pro zajištění dostatečné efektivity výuky budou absolventi pro praktickou část rozděleni do dvou skupin. Ta se uskuteční v prostorách Golf Hostivař rovněž o víkendových dnech, konkrétně 11. a 12. ledna, resp. 25. a 26. ledna 2020. Těšit se můžete na lektory z vedení PGA C a trenérů ČGF (Tomáš Gryc, Jan Mergl, Petr Moučka, Jaroslav Krejcar). Kurz bude zakončen testem z teorie a pravidel golfu a praktickou zkouškou.

Cena čtyřdenního kurzu je 5.000,- Kč + DPH.

Formulář přihlášky a další nutné informace poskytne paní Olga Mášová (olga.masova@cgc.cz, +420 603 890 939). Počet míst je omezen, neváhejte a přihlaste se co nejdříve.

Autor: redakce 
Datum: Úterý 15. října 2019
Všechny články autora

Související články

Nové vedení české PGA zvoleno nebylo
Nové vedení české PGA zvoleno nebylo

22.01.2022 | Nové vedení PGA of Czech Republic dnes nebylo zvoleno. Volební valná hromada nebyla na zámku Štiřín usnášeníschopná kvůli nedostatečnému počtu přítomných členů, což způsobily onemocnění a karanténa. Organizaci dále povede dosavadní představenstvo, k volbě dojde nejdříve během léta.

Petr Nič obhájil titul mezi učícími profesionály
Petr Nič obhájil titul mezi učícími profesionály

15.06.2021 | Na první jamce play-off se rozhodlo o staronovém mistru mezi učícími profesionály. Stejně jako před rokem vyhrál titul na Mistrovství Czech Pro-Am Teaching Tour v Berouně Petr Nič, který v rozstřelu porazil Jiřího Němečka.

Německá PGA ocenila českého trenéra
Německá PGA ocenila českého trenéra

03.03.2020 | Stříbrný odznak udělila německá PGA českému trenérovi Petru Němcovi na únorové výroční konferenci v Kasselu za více než pětadvacetiletou spolupráci a osobní přínos pro PGA Germany.

Kurzem Trenér golfu ČGF III.
Kurzem Trenér golfu ČGF III.

28.01.2020 | Letošní kurz Trenér III. třídy, kterým prošlo 29 účastníků, byl završen v neděli. Stejně jako v předchozích letech se uskutečnil pod vedením Profesionální golfové federace asociace hráčů a učitelů golfu v ČR (PGAC) ve dvou víkendových blocích.

Vzdělávací kurz Trenér golfu ČGF II. třídy
Vzdělávací kurz Trenér golfu ČGF II. třídy

25.10.2019 | Česká golfová federace ve spolupráci s Profesionální golfovou asociací hráčů a učitelů golfu v ČR (PGAC) otevírají vzdělávací kurz Trenér golfu ČGF II. třídy. Zájemci o studium se mohou hlásit do 15. ledna 2020.

Mistrem mezi učícími profesionály je Jiří Janda
Mistrem mezi učícími profesionály je Jiří Janda

21.05.2019 | Novým českým mistrem ve hře na rány mezi profesionálními trenéry se stal zkušený Jiří Janda. Jednapadesátiletý hráč dokázal vyhrát dvoudenní Mistrovství Czech Pro Am Teaching, které dnes skončilo v Berouně.

Grandfinále Czech PGA Tour na Kaskádě: vítězí ...
Grandfinále Czech PGA Tour na Kaskádě: vítězí ...

30.09.2022 | Tradiční závěrečný turnaj české profesionální túry na Kaskádě ovládl Dominik Pavouček. Po kolech 69, 69; -6 uspěl hned na první jamce play-off proti Šimonu Zachovi 70, 68; -6. Třetí skončil Matyáš Zapletal 70, 70; -4. ...

Kořínek atakoval na Czech Open magickou 59, rozstřel ...
Kořínek atakoval na Czech Open magickou 59, rozstřel ...

14.08.2022 | Golfovou parádu předvedl ve finálovém kole Czech Open Aleš Kořínek. Zahrál 60 ran, vytvořil nový rekord berounského hřiště a díky tomu dokázal dohnat dosud suverénně vedoucího Juliena Bruna. Oba po 72 jamkách skončili na skóre -23 a o vítězi muselo rozhodnout play-off.

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde