Česká golfová federace

Aktuality

Konference GolferIS & TCM.golf

Konference GolferIS & TCM.golf

Tomáš Přikryl, Pondělí 13. listopadu 2023

V Galerii Hostivař a v Golf Resortu Olomouc představili v minulém týdnu Jiří Novosad a Tomáš Vrbický další vývoj digitálních řešení pro golfová hřiště a výkonnostní hráče. Ve dvou půldenních sezeních se zaměřili na program pro management hřišť a dále pro trenéry a golfové akademie.

Před třemi lety Česká golfová federace začala využívat webové aplikace Bryson & TCM.golf, které zabezpečují agendu golfových akademií nebo národních golfových federací. Jsou však určeny také trenérům, kteří se věnují rozvoji dětí a juniorů v klubech i na federační úrovni, a samozřejmě všem výkonnostním hráčům. Obě aplikace od svého vzniku doznaly mnoho změn a prošly svým vývojem. Proto Jiří Novosad a Tomáš Vrbický ve spolupráci s ČGF svolali trenéry a další zájemce na dvě schůzky, na kterých se věnovali podstatným změnám a dalšímu vývoji aplikací. První schůzka proběhla minulý týden v odpoledních hodinách v pražské Galerii Hostivař a druhá o den později v Golfovém Resortu Olomouc.

Ve stejných dnech v dopoledních časech připravila společnost GolferIS také konferenci pro manažery a majitele golfových resortů, ve které představila nové komplexní řešení pro řízení golfového resortu a golfového klubu. Na začátku sezóny GolferIS spustil nový portál Týčko. Po celý rok 2023 Jiří Novosad s Tomášem Vrbickým a Janou Šteflovou systém posouvali dále a jeho vývoj nyní pokročil až do ucelené podoby, která nabízí komplexní řešení pro golfová hřiště. Od rezervace hry po její odbavení, ale také prodej různých produktů, včetně řízení vydavače tréninkových míčů.

Obě konference přilákaly 105 účastníků, což je velmi silné prostředí, se kterým mohou vývojáři spolupracovat a reagovat na další dotazy a nápady z řad zájemců a uživatelů softwarového řešení. Jistě také stojí za zmínku, že o aplikaci Bryson projevily zájem také další národní asociace. Například USGA se připravuje ji začlenit do tréninkového systému v Americe. Jiří Novosad prezentoval také nově vzniklou spolupráci, kterou jeho společnost podepsala v průběhu turnaje World Amateur Team Championship v Abú Dhabí.

„Jsem rád, že jsme měli možnost setkat se po sezóně na živo se stovkou zástupců golfových hřišť, klubů, s trenéry a vedoucími tréninkových center. Jakkoliv se s aplikací Bryson daří úspěšně expandovat na zahraniční golfové trhy, spojení s domácí golfovou komunitou je pro nás naprosto zásadní. Českým golfovým hřištím přinášíme inovace, kvalitní, jednoduché a funkční systémy, ale také konkurenční prostředí mezi dodavateli rezervačních systémů, po kterém dlouho volali. Golfisté se díky tomu mohou těšit na postupné zkvalitňování služeb," říká Jiří Novosad, spolumajitel firmy GolferIS.

Foto: Zdeněk Sluka

Datum: Pondělí 13. listopadu 2023
Všechny články autora
Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde