Česká golfová federace

Aktuality

Přípravná konference ČGF

Přípravná konference ČGF

Aleš Libecajt, Neděle 25. září 2022

V pátek 14. října 2022 se uskuteční Přípravná konference ČGF. Tradiční setkání prezidentů či jejich zástupců zahájí v pražském hotelu STEP, ve 14:00 hod. svým úvodním slovem prezident ČGF Vratislav Janda.

Na březnové „velké“ Konferenci ČGF dostal výbor ČGF dva důležité úkoly. První by se mohl jednoduše jmenovat „PR“. Podle Vratislava Jandy bylo v oblasti médií a marketingu odvedeno mnoho dobré a kvalitní práce, nyní je ale čas značku „Český golf“ vložit do rukou profesionálů. Delegátům konference se představí tři uchazeči o post „PR agentury ČGF“. Na plnění druhého úkolu se podílela 12ti členná pracovní skupina, která ze všech stran a úhlů pohledu analyzovala členské příspěvky. Bude předložena její závěrečná zpráva včetně návrhů na zlepšení postavení klubů, které působí na golfových hřištích.

V programu dále zazní zpráva o hospodaření a bude projednán rámcový návrh rozpočtu na rok 2023. Prostor dostane také dotační agentura, která odprezentuje dostupné dotační tituly vhodné zejména pro provozovatele golfových hřišť. V neposlední řadě zazní také zpráva volební komise k volbám členů Rozhodčí komise ČGF, které se uskuteční v březnu 2023. Pro případné zájemce o práci v tomto důležitém orgánu ČGF je zde ke stažení Kandidátní listina (nutno dodat k rukám generálního sekretáře nejpozději ve čtvrtek 6. října 2022 do 12:00 hod.). Další informace naleznete ve Stanovách ČGF, resp. Volebním řádu ČGF.

V obecné diskusi zazní informace z IT oblasti k připravovanému poptávkovému řízení na provozovatele serveru ČGF od roku 2026. Velkým tématem je rovněž návrh na reorganizaci regionálního uspořádání.

Věříme, že tématy nabitá Přípravná konference ČGF přiláká vysoký počet účastníků.

Datum: Neděle 25. září 2022
Všechny články autora

Související články

Přihlásit se do soutěží družstev lze jen do konce ...
Přihlásit se do soutěží družstev lze jen do konce ...

26.03.2024 | Soutěže družstev ČGF začnou o druhém květnovém víkendu, kdy startuje 1. a 2. liga družstev mužů a žen na Karlštejně a v Olomouci. Extraliga mužů a žen má své úvodní kvalifikační trojkolo na programu až na konci června v Telči. Novinkou sezóny je první ročník Czech Young Masters v srpnu na Ypsilonce.

Kurz maršálů golfových resortů 2024
Kurz maršálů golfových resortů 2024

25.03.2024 | Panorama Golf Resort přivítal 20. a 21. března 30 účastníků Kurzu maršálů golfových resortů s otevřenou náručí a nádherným jarním počasím. Česká Asociace Golfových Maršálů pořádala s podporou České golfové federace 15. kurz maršálů golfových resortů.

Konference ČGF schválila rozpočet pro rok 2024
Konference ČGF schválila rozpočet pro rok 2024

16.03.2024 | Již na tradičním místě, v pražském Wellness Hotelu Step, proběhla v sobotu 16. března konference České golfové federace. Delegáti rozhodli o rozpočtu pro rok 2024, který zahrnoval jak investici do nového IT systému nové generace, tak i návrat k marketingové podpoře golfu.

Kurz Trenér golfu ČGF III. třídy
Kurz Trenér golfu ČGF III. třídy

02.02.2024 | Česká golfová federace, CZECH GOLF CONSULTING s.r.o. a Profesionální golfová asociace hráčů a učitelů golfu v ČR vypisují kurz Trenér golfu ČGF III. třídy. Vzdělávací kurz má podobu základního trenérského kurzu v rozsahu 40 hodin. Více informací naleznete v odkaze.

Premiéra Czech Young Masters bude na Ypsilonce
Premiéra Czech Young Masters bude na Ypsilonce

01.02.2024 | Zástupci regionů se na pondělní schůzi STK ČGF dohodli na modelu soutěží družstev mládeže. Do kalendáře přibyla nová soutěž pod názvem Czech Young Masters, kterou bude hostit liberecká Ypsilonka. Finále soutěží družstev do 14 a 18 let se odehrají na Kaskádě.

Turnajová sezóna 2024 je (téměř) připravena
Turnajová sezóna 2024 je (téměř) připravena

03.01.2024 | Na konci minulého roku byly na webu a v mobilní aplikaci ČGF publikovány oba kalendáře akcí ČGF na rok 2024. V případě kalendáře hlavních akcí to je čtvrtá pracovní verze, kalendář akcí mládeže byl publikován poprvé.

Přejeme vám veselé Vánoce a šťastný nový rok
Přejeme vám veselé Vánoce a šťastný nový rok

23.12.2023 | Na konci roku přichází ohlédnutí za uplynulou sezónou, bilancování cílů, splněných či nesplněných úkolů. Snad každý golfový hráč si vzpomene na svoji podařenou jamku, skvěle zahraný putt nebo jiný golfový zážitek. Přejeme Vám šťastné a veselé Vánoce a mnoho příjemných chvil na golfu v příštím roce.

Golf patří mezi 30 prioritních sportů NSA
Golf patří mezi 30 prioritních sportů NSA

15.12.2023 | Národní sportovní agentura oznámila na tiskové konferenci výsledky svého projektu prioritizace sportu. Mezi 30 sportů, které obdrží zvýšenou podporu, patří i golf. Rada NSA vybírala na základě popularity, úspěšnosti a také velikosti členské základny.

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde