Česká golfová federace

Aktuality

Jana Melichová: Budu hrát pro maminku

Jana Melichová: Budu hrát pro maminku

redakce, Pondělí 26. září 2022

„Chtěla bych uvést věci na pravou míru a vyvrátit spekulace v souvislosti s mým odstoupením z výborně rozehraného turnaje KPMG Women´s Irish Open.“ začíná Jana Melichová opatrně komentovat události posledních hodin a dnů.

Český golfový fanoušek byl po dvou kolech natěšený na výkony a výsledky českých profesionálek ve víkendových kolech KPMG Women´s Irish Open. Poslední turnaj Ladies European Tour na území Evropy v tomto ročníku byl v plném proudu, když se u Jany Melichové objevila zkratka „WDN“. Jak už to bývá, nejrůznější spekulace na sebe nenechaly dlouho čekat. Důvod Janina odstoupení je bohužel ten nejsmutnější, jaký snad může být – náhlé úmrtí maminky.

Jana by chtěla prostřednictvím této zprávy poděkovat všem fanouškům za projevenou účast. Speciální poděkování patří Kristýně Napoleaové, která byla Janě oporou až do jejich společného návratu do ČR. Velké poděkování si zaslouží také vedení a všichni okolo Ladies European Tour. „Zachovali se skvěle a můžu jim vzkázat, že jsou skvělá rodina…“ doplňuje Jana.

A co dál? Život jde dál. „Myšlenky a vzpomínky mě poženou dál mojí golfovou kariérou… budu hrát pro maminku…“ uzavírá Jana Melichová.

Foto: Tristan Jones

Autor: redakce 
Datum: Pondělí 26. září 2022
Všechny články autora
Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde