Česká golfová federace

Aktuality

Pohár mistrů klubů v jamkové hře pro Terezu Vyleťalovou a Petra Horáčka

Pohár mistrů klubů v jamkové hře pro Terezu Vyleťalovou a Petra Horáčka

redakce, Středa 22. června 2022

Na hřišti ve Staré Boleslavi byl ve středu 22. června odehrán už 15. ročník Poháru mistrů klubů v jamkové hře. Letos bylo do soutěže přihlášeno 11 žen a 19 mužů, což byla v porovnání s minulými lety velmi dobrá účast. Z vítězství se radovali Tereza Vyleťalová a Petr Horáček.

Hřiště ve Staré Boleslavi bylo na soutěž velmi dobře připraveno, přestože se místní greenkeepeři museli narychlo vypořádat s technickými potížemi zavlažovacího systému.

Skokanem soutěže byl Jan Schöpp (GC Svatý Jan), který ze čtrnáctého místa podle HCP došel až do semifinále a společně s Karlem Štaubertem (Pražský GK) dělil třetí místo. Pohár obhájil Petr Horáček jun. (Boby Fleisch GC), který ve finále porazil Vojtěcha Vejlupka (GC Stará Boleslav).

Mezi ženami zvítězila Tereza Vyleťalová (GC Poděbrady) před Annou Sixtovou (GC Ypsilon). Třetí místo dělily Tereza Málková (GC Mstětice) a Michaela Fabiánková (GC Stará Boleslav).

Závěrečného vyhlášení vítězů se za ČGF účastnili předseda STK a generální sekretář Aleš Libecajt a hospodářka Maria Stilerová. Přítomen byl i autor putovní trofeje a stále skvělý golfista Jan Schovánek.

Odkaz:
Výsledky Poháru mistrů klubů v jamkové hře 2022 ke stažení

Autor: redakce 
Datum: Středa 22. června 2022
Všechny články autora
Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde