Česká golfová federace

Aktuality

Z LPGA znovu na Epson Tour a pak už do Berouna

Z LPGA znovu na Epson Tour a pak už do Berouna

Tisková zpráva , Středa 15. června 2022

Po turnaji ShopRite LPGA Classic, kde v New Jersey prošla cutem, a nakonec se dělila o 54. místo, čeká Kláru Spilkovou další turnaj Epson Tour.

Ann Arbor´s Road to the LPGAse koná na tři kola od 16. do 18. června v Travis Pointe Country Clubu (Ann Arbor, Michigan) nedaleko Detroitu. Má obvyklé prize-money 200 000 dolarů a jde o premiéru turnaje v sérii. Hřiště s parem 72 měří 5 938 metrů z turnajových odpališť. Startuje 156 golfistek.

„Hřiště je nádherné, svým parkovým stylem a listnatými stromy okolo mi připomíná střední Evropu. Má úzké fairwaye, vysoký rough a velké greeny, některé hodně modelované. Myslím, že mi hřiště sedne a moc se těším na hru,“řekla Klára po úterním cvičném kole. Středu, poslední den před turnajovým startem, věnovala dalšími tréninku.

„Po minulém týdnu na LPGA se cítím dobře, hra je v dobré kondici,“dodala ke konečnému výsledku 1 pod par (72-68-72). V průběhu druhého kola LPGA v New Jersey měla na sedmnácti jamkách pět birdie bez jediné chyby, a dokonce se přiblížila Top 10, ale bohužel na závěrečném pětiparu přišlo double bogey. Celkově se ale mohla ohlédnout za turnajem pozitivně, protože cutem na ShopRite LPGA Classic v New Jersey prošla poprvé.

Po tomto turnaji Epson Tour (první kolo startuje v 9.09 místního času, druhé ve 14.24) se Klára vrací domů. Tam ji čeká první letošní Ladies European Tour na Tipsport Czech Ladies Open v Royal Beroun GC od 24. do 26. června.

Foto: www.klaraspilkova.eu

Autor: Tisková zpráva  
Datum: Středa 15. června 2022
Všechny články autora

Související články

LET se i s Češkami přesunula do Austrálie
LET se i s Češkami přesunula do Austrálie

28.03.2024 | České hráčky se po náročném přesunu do Austrálie představí na přelomu března a dubna na dvou turnajích LET. Nejprve 29.-31.3. na pobřeží Nového Jižního Walesu na turnaji Women's NSW Open s finanční dotací 300.000 eur. O týden později čeká na hráčky Australian Women’s Classic v nedalekém Bonville.

Sára Kousková 12. na LET ARAMCO Team Series v USA
Sára Kousková 12. na LET ARAMCO Team Series v USA

11.03.2024 | Sára Kousková pokračovala ve skvělých výkonech i na zámořské zastávce LET. Na víkendové ARAMCO Team Series na Floridě se držela dvě kola v TOP10 a finále zakončila skvělým 12. místem. Z české čtveřice se podařilo projít cutem také Janě Melichové. ...

Pro českou čtyřku začíná první LET ARAMCO Team ...
Pro českou čtyřku začíná první LET ARAMCO Team ...

07.03.2024 | Na první z pěti unikátních turnajů ARAMCO Team Series v rámci LET zamířila na Floridu čtveřice českých profesionálek. Klára Davidson Spilková, Sára Kousková, Jana Melichová a Kristýna Napoleaová se od 8.3. zúčastní třídenního turnaje o 1 milion dolarů na hřišti Feather Sound Country Club v Tampě.

Češky na LET v Maroku: jsme zpátky
Češky na LET v Maroku: jsme zpátky

24.02.2024 | Český golf má první TOP10 letošní sezony Ladies European Tour. Postarala se o ni Sára Kousková skvělým 6. místem na Lalla Meryem Cup v marockém Rabatu. Klára Davidson Spilková nakonec 4. místo po dvou kolech neudržela a uzavřela na dělené 13. pozici. Janě Melichové i Kristýně Napoleaové cut unikl.

Profesionálky se s LET přesouvají do Maroka
Profesionálky se s LET přesouvají do Maroka

21.02.2024 | Kvarteto českých profesionálek se na africkém kontinentu přesunulo do Maroka na třetí letošní turnaj Ladies European Tour. Na Royal Golf Dar Es Salam v Rabatu startuje ve čtvrtek 22. února tříkolový Lalla Meryem Cup s dotací 450.000 euro. Jana Melichová se vrací do místa loňského velkého úspěchu.

Češky na LET v Saudské Arábii za očekáváním
Češky na LET v Saudské Arábii za očekáváním

18.02.2024 | Druhý podnik Ladies European Tour se odehrál 15.-18.2. v Saúdské Arábii za účasti kompletní čtveřice českých členek LET 2024. Na hřišti Riyadh Golf Club City si zahrály všechna čtyři kola jen Sára Kousková a Jana Melichová. Klára Davidson Spilková a Kristýna Napoleaová se do finále zatím nepodívaly.

Češky na LET v Saudské Arábii opět ve čtyřech
Češky na LET v Saudské Arábii opět ve čtyřech

14.02.2024 | Z Keni do Saúdské Arábie se přesouvá seriál LET na Turnaj Aramco Ladies International, který se odehraje od čtvrtka 15. do neděle 18. února na hřišti Riyadh Golf Club City. V individuální soutěži se zde představí už celá čtveřice českých profesionálek, včetně Kláry Davidson Spilkové.

Poslední turnaj LET zakončil úspěšné tažení českých ...
Poslední turnaj LET zakončil úspěšné tažení českých ...

26.11.2023 | Klára Davidson Spilková uhájila v posledním turnaji sezóny LET TOP 10 v celkovém pořadí žebříčku Race to Costa del Sol. Druhou nejlepší českou hráčkou je na 28. místě Kristýna Napoleaová. V TOP 70, které určuje jistotu plné hrací karty na příští sezónu, jsou 55.

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde