Česká golfová federace

Aktuality

DEN Bav se golfem opět láká nové hráče na golf

DEN Bav se golfem opět láká nové hráče na golf

Tomáš Přikryl, Středa 11. května 2022

První květnovou sobotu si na golfovém hřišti v Hořehledech mohli zájemci o golf vyzkoušet golfové údery a seznámit se s golfem. DEN Bav se golfem odstartoval již čtvrtý ročník.

Na hřiště v Hořehledech zavítalo přes 80 zájemců, kteří postupně vyzkoušeli čtyři golfové dovednosti – patování (úder na jamkovišti), chipping (přihrávku na jamkoviště), dlouhou hru, ale také úder z písečné překážky. Zábavný den pro celou rodinu doplnili i další partneři akce, takže si pánové mohli pod dohledem zkušeného sládka načepovat své pivo, nebo ochutnat medové produkty místní firmy.

Golfové hřiště v Hořehledech touto akcí navíc odstartovalo celkem 18 lekcí, které probíhají každou další sobotu a které zájemce o golf zcela zdarma dovedou až ke golfové dovednosti.

Na první golfovou zastávku navazují ihned další akce. DEN Bav se golfem se přesouvá již tuto neděli na golfové hřiště v Kořenci u Boskovic. Dny otevřených dveří připravuje 5. června Park Golf Hradec Králové a následně 18. června opět pod názvem DEN Bav se golfem již potřetí i hřiště v Hluboké nad Vltavou.

A jelikož na akci v Hořehledech zavítala i Česká televize v rámci programu Sport v regionech, můžete se na reportáž podívat již zítra na programu ČT sport od 13:00.

Datum: Středa 11. května 2022
Všechny články autora
Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde