Česká golfová federace

Aktuality

Limitovaná nabídka Big Green Egg pro golfisty

Limitovaná nabídka Big Green Egg pro golfisty

redakce, Pondělí 2. května 2022

Prémiový výrobce keramických grilů Big Green Egg se nedávno stal hrdým partnerem České golfové federace a aby propojil své partnerství i směr ke všem golfistům s platným členstvím v golfovém klubu, přichází s limitovanou nabídkou svých Big Green Egg.

UZENÍ, RESTOVÁNÍ, DUŠENÍ, PEČENÍ, GRILOVÁNÍ! Možnosti grilu EGG jsou nekonečné. Uvažujete-li o zeleném vajíčku, a máte platnou Elektronickou členskou kartu ČGF, můžete si vybrat ze tří startovních balíčků s cenovým zvýhodněním.

Balíček Easy Start Medium s Medium Big Green Egg s ø roštu 38 cm s cenovým zvýhodnění o 4.000 Kč, nebo větší Large s ø roštu 46 cm s cenovým zvýhodnění o 5.000 Kč. Pokud vás osloví největší XLarge velikost o ø roštu 61 cm je cenové zvýhodnění již 7.000 Kč.

Každý balíček obsahuje celou sadu v patřičné velikosti – IntEGGrovaný pojízdný stojan, convEGGtor, convEGGtor nerezový koš, dřevěné uhlí 9 kg, podpalovače a pohrabáč dané velikosti balíčku.

Slevu lze uplatnit od 1 .5. do 30. 6. 2022  u vybraných prodejců, které naleznete na adrese: www.biggreenegg.eu/cz/produkty/prodejci.

Při koupi je nutné předložit Elektronickou členskou kartu ČGF a doložit platné členství.  Na jedno členské/registrační číslo lze koupit pouze jeden balíček „Easy start“. 

Přejeme Vám dobrou chuť

Nabídkový list je možné si stáhnout zde

Autor: redakce 
Datum: Pondělí 2. května 2022
Všechny články autora
Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde