Česká golfová federace

Aktuality

Lieser, Napoleaová i Melecká prošli cutem, slibný start Cafourka

Lieser, Napoleaová i Melecká prošli cutem, slibný start Cafourka

Petr Halaburda, Pátek 25. března 2022

Nadějný den prožili čeští golfisté na profesionálních sériích. Cutem prošli Ondřej Lieser, Kristýna Napoleaová i Tereza Melecká, slibně začal třetí turnaj Pro Golf Tour pro Jana Cafourka.

Ondřej Lieser ve druhém kole Commercial Bank Qatar Masters dával od prvních jamek najevo, že se hodlá vrátit do skupiny, která si zahraje také o víkendu. Čtyři birdie a dvě bogey mu vynesly průběžné skóre Even par (74+70), což byla přesně hranice postupu. Před dvěma závěrečnými koly je na 60. místě. V čele turnaje DP World Tour je Španěl Pablo Larrazábal se skóre -9.

Do posledního turnaje z třídílné úvodní série Pro Golf Tour v Egyptě vstoupil Jan Cafourek, skóre -1 (71) mu vynesla po prvním kole Allegria Open dvanácté místo.

Na dalším turnaji Ladies European Tour v Jihoafrické republice startovala trio českých hráček, třetí finálové kolo bude opět hrát Kristýna Napoleaová po vyrovnaných kolech +2 (74+74), zlepšení zaznamenala Tereza Melecká +3 (76+73), mimo hru už je Šideri Váňová +11 (80+77).

LEADERBOARD Ladies European Tour
LEADERBOARD DP World Tour
LEADERBOARD Pro Golf Tour

FOTO archiv Ondřeje Liesera

Datum: Pátek 25. března 2022
Všechny články autora

Související články

Profesionální série: ženské trio v Africe, Lieser ...
Profesionální série: ženské trio v Africe, Lieser ...

23.03.2022 | Řada českých želízek bude ve hře na profesionálních akcích. Na další turnaj LET se chystají Kristýna Napoleaová, Tereza Melecká a Šideri Váňová, na DP World Tour se vrátí Ondřej Lieser v Kataru, další turnaj Epson Tour bude hrát Klára Spilková a třetí akce Pro Golf Tour je před Janem Cafourkem.

Čeká nás turnajový „supertýden“
Čeká nás turnajový „supertýden“

02.06.2022 | Čeští hráči a hráčky se chystají na významné profesionální i amatérské turnaje. A představí se jich tento týden opravdu hodně. DP World Tour, Ladies European Tour, Challenge Tour a LETAS na českém území, German Boys and Girls Open, to jsou štace, kde bude možné sledovat české vlajky a držet palce.

Z českého kvarteta v evropských sériích prošla ...
Z českého kvarteta v evropských sériích prošla ...

22.04.2022 | Pouze Kristýna Napoleaová si jako jediný zástupce českých profesionálů zahraje ve víkendovém programu dvou nejvyšších evropských sérií. Objev sezóny prošel cutem v Austrálii, ale její krajanky v soutěži končí stejně jako Ondřej Lieser ve Španělsku. Klára Spilková slibně rozehrála turnaj v Utahu.

V Austrálii rozehrály nejlépe Melecká s Napoleaovou.
V Austrálii rozehrály nejlépe Melecká s Napoleaovou.

21.04.2022 | V Austrálii a Španělsku dnes byly rozehrány turnaje nejvyšších evropských golfových sérií. V dámské soutěži na druhé straně zeměkoule si vedly shodně Kristýna Napoleaová a Tereza Melecká (+2), ve Španělsku se s výsledkem Even par pohybuje Ondřej Lieser na hranici cutu.

Liesera čeká další start, české trio hraje v  ...
Liesera čeká další start, české trio hraje v  ...

20.04.2022 | Bohatý program čeká na české golfisty v závěru týdne. Tři profesionálky startují v Austrálii, Ondřej Lieser bude hrát v rámci DP World Tour ve Španělsku a nejmladší české reprezentační výběry se představí na European Olympic Hopes Trophy ve Slovinsku.

Nejlépe odstartovala opět Napoleaová, Lieser zatím ...
Nejlépe odstartovala opět Napoleaová, Lieser zatím ...

24.03.2022 | Nejlépe do dalšího turnaje Ladies European Tour odstartovala v Jihoafrické republice z českého tria opět Kristýna Napoleaová (+1). Do akce DP World Tour v Kataru vstoupil Ondřej Lieser s výsledkem +2 a na hranici cutu ztrácí dvě rány.

Výborný vstup Napoleaové, konečné 20.
Výborný vstup Napoleaové, konečné 20.

17.03.2022 | Výborný vstup má za sebou Kristýna Napoleaová na turnaji Ladies European Tour v Saudské Arábii. S výsledkem Even par dělí jedenácté místo a má výborně nakročeno k postupu do finále. Třetí kolo na premiérové akci Pro Golf Tour v Egyptě zvládnul výborně Jan Cafourek (69), což mu vyneslo 20.

Profesionální série s jedním Čechem a čtyřmi Češkami
Profesionální série s jedním Čechem a čtyřmi Češkami

14.03.2022 | Ve třech destinacích tří světadílů se představí během tohoto týdne čeští golfoví profesionálové. V Egyptě začíná série Pro Golf Tour s Janem Cafourkem, v Saudské Arábii startují na Ladies European Tour Tereza Melecká, Kristýna Napoleaová a Šideri Váňová, na americké Epson Tour hraje Klára Spilková.

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde