Česká golfová federace

Aktuality

České golfistky vstoupily výborně do turnaje LETAS

České golfistky vstoupily výborně do turnaje LETAS

Petr Halaburda, Středa 15. září 2021

Výborný start má za sebou část z osmi českých golfistek, které vstoupily dnes ve Švýcarsku do turnaje LET Access Series. Kristýna Napoleaová (-4) je dělená druhá, jen o ránu zpět pátá amatérka Agáta Vahalová (-3) a Šideri Váňová (-2) figuruje těsně za TOP 10.

Pět profesionálek a tři amatérky vyrazily díky výměnnému systému hracích karet na profesionální turnaj Golf de Lavaux ve Švýcarsku a některé z nich za sebou mají výborné první kolo. Mladá profesionálka Kristýna Napoleaová (68 ran) potvrdila formu z posledních týdnů a z druhého místa se vydá v dalších kolech za možným překonáním kariérního maxima, které si vytvořila čtvrtou příčkou na předchozí akci série.

Napoleaová však nezůstala ve výborném výkonu sama, protože nad hranicí cutu jsou aktuálně rovněž na děleném pátém místě amatérka Agáta Vahalová (69), třináctá Šideri Váňová (70) i 26. místo držící Eva Koželuhová (72). Velmi slibné vyhlídky na účast ve třetím finálovém kole má i Gabriela Roberta Vítů (73).

Složitou cestu za cutem budou mít ve čtvrtek Tereza Koželuhová (77) i dvojice Kateřina Vlašínová a Sofie Dimitrova (79).

LEADERBOARD

Datum: Středa 15. září 2021
Všechny články autora

Související články

Čeká nás turnajový „supertýden“
Čeká nás turnajový „supertýden“

02.06.2022 | Čeští hráči a hráčky se chystají na významné profesionální i amatérské turnaje. A představí se jich tento týden opravdu hodně. DP World Tour, Ladies European Tour, Challenge Tour a LETAS na českém území, German Boys and Girls Open, to jsou štace, kde bude možné sledovat české vlajky a držet palce.

Váňová z turnaje LETAS veze 14. místo
Váňová z turnaje LETAS veze 14. místo

09.10.2021 | Čtrnácté místo veze Šideri Váňová z turnaje série LET Access Series ve Francii. Do třetího kola se dostaly rovněž amatérka Natálie Saint Germain (32. místo) a Kristýna Napoleaová (42.).

Golfový víkend: Brixi na European Tour, finále ...
Golfový víkend: Brixi na European Tour, finále ...

07.10.2021 | Golfová sezóna pokračuje především v zahraničí, ale živo je stále také na českých hřištích. Účast na turnaji European Tour si užívá Gordan Brixi, poslední turnaj roku hraje Karolína Vlčková na Symetra Tour. A na Konopišti se uskuteční 17. ročník Tipsport Poháru Mistrů pro klubové šampióny.

Lieser znovu výborně odstartoval, Vahalová druhá ...
Lieser znovu výborně odstartoval, Vahalová druhá ...

16.09.2021 | Báječný čtvrtek za sebou má český golf na evropských profesionálních sériích. Ondřej Lieser startuje na European Tour a dalším vydařeným prvním kolem (-4) začal na děleném 13. místě. Skvělý den prožily také Češky na LET Access Tour: Agáta Vahalová dělí druhé místo, cutem prošlo šest Češek.

Lieser, Mrůzek a osm Češek na evropských sériích, ...
Lieser, Mrůzek a osm Češek na evropských sériích, ...

15.09.2021 | Osm českých hráček dnes odstartovalo do turnaje LET Access Series ve Švýcarsku, ve čtvrtek začínají mužské turnaje za účasti Ondřeje Liesera (European Tour) a Filipa Mrůzka (Challenge Tour). Do hry se vracejí po pauze také Klára Spilková (LPGA) a Karolína Vlčková (Symetra Tour).

Jana Melichová vstoupí do finále ME žen z deváté ...
Jana Melichová vstoupí do finále ME žen z deváté ...

23.07.2021 | Jana Melichová se i po třetím kole ME žen v Itálii drží v nejlepší desítce. Cutem prošly také Sára Kousková a Patricie Macková. Na LETAS ve Španělsku si finálové kolo zahrají Kristýna Napoleaová, Šideri Váňová i Kateřina Vlašínová. ...

Češkám se na evropských sériích nedaří
Češkám se na evropských sériích nedaří

15.07.2021 | Dva turnaje ze sérií LET a LETAS se hrají tento týden ve Finsku a Itálii. Na Ladies European Tour vstoupila do prvního kola nejlépe Kateřina Vlašínová a dělí 38. místo, další hráčky jsou mimo hranice předpokládaného cutu. Na LET Access Series startuje v mixovaném turnaji pouze Patricie Macková.

České golfistky míří na dva závěrečné turnaje LETAS
České golfistky míří na dva závěrečné turnaje LETAS

13.10.2020 | Domácí turnajová sezóna definitivně skončila, ale čeští výkonnostní golfisté dál hledají možnost startu na zahraničních akcích. Platí to i o hráčkách, které vyrazily na dvě závěrečné soutěže profesionální série LET Access Series ve španělském Santanderu.

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde