Česká golfová federace

Aktuality

Karolína Vlčková na turnaji Symetra Tour v šesté desítce

Karolína Vlčková na turnaji Symetra Tour v šesté desítce

Klára Kuchařová, Pondělí 24. května 2021

Česká profesionálka Karolína Vlčková si v posledním kole turnaje IOA Golf Classic ze série Symetra Tour pohoršila a se skóre +6 si odváží dělenou 57. příčku. V play-off zvítězila Američanka Allison Emrey.

Do turnaje IOA Golf Classic presented by RP Funding vstoupila Karolína Vlčková skvěle (-3), ale v dalších dvou kolech si postupně pohoršovala. Ve druhém kole zapisovala 74 (+3), na závěr hrála 77 ran (+6).

Na hřišti Alaqua Country Club se Vlčkové nepodařil vstup do nedělního finále a po třech jamkách byla po bogey na jedničce a double bogey na trojce na skóre +3. V průběhu kola pak přidala dvě birdie, tři bogey a jedno double bogey. Vlčková se tak loučila s celkovým skóre +6, dělenou 57. příčkou a výdělkem 628 dolarů.

Turnaj na Floridě vyhrála Američanka Allison Emrey (-10), která na první jamce play-off zdolala krajanku Amandu Doherty.

Vlčkovou čeká i další start na "domovské" Floridě - Symetra Tour se přesouvá na turnaj Mission Inn Resort and Club Championship (28.-30. května).

Konečné výsledky 

Datum: Pondělí 24. května 2021
Všechny články autora

Související články

Karolína Vlčková má za sebou rok bez úspěchů
Karolína Vlčková má za sebou rok bez úspěchů

03.12.2021 | Výsledkově neúspěšný rok má za sebou česká profesionálka Karolína Vlčková. Je ale spokojená, jaký pokrok udělala ve změnách svého švihu. Vánoce stráví ve vlasti a krátce poté se začne připravovat na Floridě na další sezónu.

Karolína Vlčková obsadila na Symetra Tour 60. místo
Karolína Vlčková obsadila na Symetra Tour 60. místo

04.10.2021 | Dvě české profesionálky soutěžily minulý týden ve Spojených státech na tamních sériích. Karolína Vlčková prošla díky skvělému druhému kolu cutem na turnaji Carolina Golf Classic a obsadila konečné dělené 60. místo. Klára Spilková neprošla na turnaji LPGA cutem.

Domácí víkend bude ve znamení Raiffeisenbank Preside ...
Domácí víkend bude ve znamení Raiffeisenbank Preside ...

23.09.2021 | Posledním letošním tuzemským turnajem předních amatérů bude Raiffeisenbank President Masters Invitational, které se uskuteční od pátku do neděle v Karlových Varech. Další start na LPGA Tour čeká Kláru Spilkovou, Karolínu Vlčkovou na Symetra Tour. Na Challenge Tour hraje Gordan Brixi.

Saint Germain v TOP 20 na LETAS, Burdová ve finále ...
Saint Germain v TOP 20 na LETAS, Burdová ve finále ...

26.06.2021 | Celkem osm Češek bojovalo v soutěžích v Evropě a USA. Natálie Saint Germain veze dělené 16. místo z turnaje LETAS, Dominika Burdová prošla cutem na German Ladies‘ Amateur Championship. Klára Spilková neprošla cutem na majoru a Karolína Vlčková dělí 81.

Tři Češky startují na LET a Symetra Tour
Tři Češky startují na LET a Symetra Tour

27.05.2021 | Golfové série po celém světě se rozjely naplno. Českou republiku budou v tomto týdnu reprezentovat tři hráčky na profesionálních soutěžích: Karolína Vlčková pokračuje ve svém programu na Symetra Tour, Šideri Váňová a Tereza Koželuhová startují na Ladies European Tour.

Karolína Vlčková má nejlepší výsledek sezóny
Karolína Vlčková má nejlepší výsledek sezóny

03.05.2021 | Patnácté místo v pátém turnaji sezóny série Symetra Tour získala Karolína Vlčková na Garden City Charity Classic at Buffalo Dunes v Kansasu. Tříkolovou soutěž prošla se skóre +2 a připsala si nejlepší umístění v sezóně. V průběžném hodnocení série se posunula na 70.

Vlčková bere konečné 45.
Vlčková bere konečné 45.

19.04.2021 | Karolína Vlčková při svém třetím letošním startu na Symetra Tour prošla premiérově cutem a bere konečné dělené 45. místo. Naopak Janu Cafourkovi se nepodařilo napodobit první start na Pro Golf Tour a v dalším egyptském turnaji neprošel cutem.

Klára Spilková vybojovala s rekordním výsledkem 12.
Klára Spilková vybojovala s rekordním výsledkem 12.

18.04.2021 | Posun na 75. příčku sezónního pořadí a zisk 31 tisíc dolarů přinesl Kláře Spilkové skvělý výkon při premiérovém letošním představení na okruhu LPGA. Česká profesionálka s rekordním výsledkem -17 obsadila dělené dvanácté místo. Karolína Vlčková je před posledním kolem Symetra Tour padesátá.

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde