Česká golfová federace

Aktuality

MM ČR na jamky: Druhý hrací den určil všechny semifinalisty

MM ČR na jamky: Druhý hrací den určil všechny semifinalisty

Petr Halaburda, Pondělí 24. srpna 2020

Druhý den Mezinárodního mistrovství ČR ve hře na jamky v Golf Resortu Panorama i přes ranní mlhu určil podle plánu všechny semifinalisty v kategoriích žen i mužů.

Dvě dohrávky v mužské soutěži ani dnešní ranní mlha nad kácovským hřištěm nepřekazily časové plány, podle kterých měla být odehrána v obou kategoriích všechna osmifinále i čtvrtfinále.

Bylo rozhodnuto, že v úterý ráno nás tak v obou kategoriích čekají semifinálové souboje mezi ženami (Vahalová – Kedroňová, Chlostová – Zrníková) a muži (Siwy – Zapletal, O. Melichar – Ráža). Na vítěze pak čekají finálové zápasy, na poražené boj o bronz.

V odpoledním čtvrtfinále si znovu suverénně vedl obhájce Matyáš Zapletal (5&3 s Davidem Benákem), zatímco ostatní tři souboje byly vyrovnanější. Dál jde znovu i Filip Ráža, který sice prošel z kvalifikace až po rozehrávce, ale po dnešní odpolední výhře nad dalším reprezentantem Petrem Hrubým (2&1) už je mezi posledními čtyřmi. Stejně jako David Siwy (2&1 Kryštof Strýček) a Ondřej Melichar (3&2 David Tomi).

Ani v ženské kategorii nebylo o drama nouze, ve dvou případech se rozhodovalo dokonce až na 19. respektive 20. jamce. Na první prodloužené jamce se se radovala Tereza Chlostová v duelu s Michaelou Markovou, ještě o jednu jamku déle se hrál duel Veroniky Kedroňové s Tatianou Boháčovou.

Dál jdou i Agáta Vahalová (3&1 s Miriam Barcalovou) a  slovenská reprezentantka Sára Zrníková (2&1 proti Karolíně Staré).

Výsledky osmifinále
Výsledky čtvrtfinále
Program semifinále
Stránky Czech International Match Play Championship 2020

 

FOTOGALERIE Zdeňka Sluky

 

Datum: Pondělí 24. srpna 2020
Všechny články autora

Související články

Tituly na MMČR seniorů obhájili Martina Fulínová ...
Tituly na MMČR seniorů obhájili Martina Fulínová ...

12.08.2021 | Také poslední den MMČR seniorů přinesl skvělý golf. Ženskou šampiónkou se v napínavém boji stala obhájkyně titulu Martina Fulínová, formou start-cíl titul obhájil Andrew Bruce z Lucemburska. V kategorii Master seniorů dominovali cizinci. ...

Finále MMČR seniorů slibuje napínavé boje o medaile
Finále MMČR seniorů slibuje napínavé boje o medaile

11.08.2021 | V mezinárodním boji o stupně vítězů vstoupí do závěrečného kola MMČR seniorů obhájce titulu Andrew Bruce z Nizozemska s náskokem tří ran. Mezi ženami se očekává ještě větší boj o titul, Martina Fulínová dělí první místo s Němkou Chris Utermarck. ...

Obhájci titulu na předních pozicích po prvním ...
Obhájci titulu na předních pozicích po prvním ...

10.08.2021 | Velmi dobře do MM ČR seniorů v Karlových Varech vstoupila Martina Fulínová, která obhajuje titul z minulého ročníku. V mužské kategorii jsou na předních místech zahraniční hráči, vedení s náskokem pěti ran se ujal obhájce titulu Andrew Bruce z Lucemburska.

Šampionát na rány jde do finále: v čele Ryšková ...
Šampionát na rány jde do finále: v čele Ryšková ...

06.08.2021 | V čele Czech International Amateur Championship by Raiffeisenbank je i po třetím kole Hana Ryšková. V kategorii mužů došlo na špičce leaderboardu znovu ke změně. Do finálového kola půjdou z pozice lídrů Dominik Pavouček a Matěj Bača. Šampionát vyvrcholí v sobotu brzy odpoledne.

Do čela šampionátu na rány jdou Ryšková a Ital ...
Do čela šampionátu na rány jdou Ryšková a Ital ...

04.08.2021 | Takřka dokonalé golfové počasí provázelo úvodní den MM ČR ve hře na rány na Kunětické Hoře. I proto byly k vidění skvělé výkony a nízké výsledky – čtrnáct hráčů a deset hráček ze 156 startujících zapisovalo skóre pod par hřiště...

Na Kunětické Hoře startuje mezinárodní šampionát ...
Na Kunětické Hoře startuje mezinárodní šampionát ...

03.08.2021 | Na startovní listině 156 hráčů a hráček ze čtrnácti zemí, v ženské kategorii jen hráčky s plusovým hendikepem. Skvělé čtyřdenní představení slibuje Mezinárodní mistrovství České republiky ve hře na rány, které začíná ve středu 4. srpna ráno na Kunětické Hoře.

MM ČR, finále: Mistrovské tituly zůstaly doma ...
MM ČR, finále: Mistrovské tituly zůstaly doma ...

08.08.2020 | Tituly šampiónů ve hře na rány pro rok 2020 zůstaly doma! Souboje s kvalitními zahraničními hráči ovládli Matyáš Zapletal a Denisa Vodičková. Ze šesti medailových pozic v Golf Resortu Karlštejn pět obsadili čeští reprezentanti, mimo stupně vítězů skončila i světová jednička Pauline Roussin-Bouchard.

MM ČR, 3. kolo: Finále slibuje velké drama v obou ...
MM ČR, 3. kolo: Finále slibuje velké drama v obou ...

07.08.2020 | Mezinárodní mistrovství ČR spěje do velkého a dramatického finále. Po třetím kole jsou v obou kategoriích na vedoucích pozicích vždy dva hráči resp. hráčky na skóre -10, pozadu nejsou ani další. Dobrou zprávou pro české barvy je, že ve hře o mistrovské tituly zůstávají také domácí reprezentanti.

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde