Česká golfová federace

Aktuality

V druhém díle Czech PGA Tour na Kácově se představí i mladí amatéři

V druhém díle Czech PGA Tour na Kácově se představí i mladí amatéři

Petr Halaburda, Středa 24. června 2020

Na jedné straně přední čeští profesionálové, na druhé pak talentovaní mladí amatéři. Druhý díl Czech PGA Tour v kácovském Panorama Golf Resortu přinese v pátek zajímavé srovnání špičkových českých golfistů.

Czech PGA Tour se rozjela minulý týden v Hluboké nad Vltavou, ovšem tam někteří přední profesionálové ještě chyběli a konkurence amatérů byla minimální. Ovšem nyní na turnaji Wiesner-Hager Trophy bude možnost sledovat srovnání, jak dokážou mladíci z reprezentačních výběrů vzdorovat výrazně zkušenějším kolegům.

Z předních profesionálů se až na výjimky představí to nejlepší, co tuzemský golf nabízí: vítěz z Hluboké Aleš Kořínek, jeho finálový soupeř Stanislav Matuš, čerstvý vítěz z Penati Filip Mrůzek, ale také například Jan Cafourek, ale i stále ještě začínající profesionálové Šimon Zach, Michal Pospíšil či Jakub Bareš.

Jako čerstvý vítěz první vítěz Raiffeisenbank Czech Golf Amateur dorazí osmnáctiletý Filip Ráža, mezi přihlášenými amatéry jsou i jeho vrstevníci Petr Hrubý, Kryštof Strýček a další.

Stránky turnaje

FOTO facebook.com

Datum: Středa 24. června 2020
Všechny články autora

Související články

Czech Masters: Tři Češi ve hře o finálový víkend
Czech Masters: Tři Češi ve hře o finálový víkend

15.08.2019 | Tři Češi jsou reálně ve hře o postup do finálových kol turnaje D+D REAL Czech Masters ze série European Tour, který dnes odstartoval v Golf Resortu Albatross. Nejlépe si vedli amatér Jakub Bareš a profesionál Aleš Kořínek (oba 70). Pod parem hřiště dokončil také Stanislav Matuš (71).

Hvězdy Czech Masters: Počasí nachystalo jiné hřiště ...
Hvězdy Czech Masters: Počasí nachystalo jiné hřiště ...

13.08.2019 | Před rokem bylo během Czech Masters hřiště Albatross vyprahlé, letos díky opakovanému dešti od počátku srpna výrazně změnilo svoji tvář. Shodli se na tom startující špičkoví hráči, které se dnes představili na tiskové konferenci v centru Prahy. ...

Kterým Čechům budeme fandit na Czech Masters?
Kterým Čechům budeme fandit na Czech Masters?

12.08.2019 | Pravidelní účastníci evropských profesionálních sérií, vítěz nedávného WGM Czech Open, vicemistr z Německa, šampión Slovenska i domácí dorostenecký mistr. Výčet českých hráčů, kteří se představí tento týden na D+D REAL Czech Masters, je skutečný rozmanitý.

WGM Czech Open pošesté: V Berouně bude titul obhajov ...
WGM Czech Open pošesté: V Berouně bude titul obhajov ...

30.07.2019 | Ve středu Pro-AM, poté čtyři soutěžní kola pro 144 hráčů. Šestý ročník WGM Czech Open, profesionálního mužského turnaje za účasti plejády předních amatérů, startuje v Berouně. Soutěž bude profesionální premiérou pro Šimona Zacha. Hraje se o 600 tisíc Kč, vítěz-profesionál si odveze 200 tisíc.

Prague Golf Challenge, 2.
Prague Golf Challenge, 2.

10.05.2019 | Pouze Stanislav Matuš prošel jako jediný z českých hráčů do finálových víkendových kol Prague Golf Challenge na pražské Zbraslavi. Další Češi neprožili ve větrném počasí radostný den a končí.

Prague Golf Challenge, 1.
Prague Golf Challenge, 1.

09.05.2019 | Filip Mrůzek a Stanislav Matuš mají po prvním kole Prague Golf Challenge nejlépe nakročeno z českých hráčů k postupu do víkendových bojů na turnaji série European Challenge Tour na pražské Zbraslavi. V čele je pět hráčů na skóre -7, na Zbraslavi padlo také hole-in-one.

Výborný český rozjezd na Czech Masters: Lieser ...
Výborný český rozjezd na Czech Masters: Lieser ...

19.08.2021 | Hned na úvod Czech Masters na Albatrossu byl vidět skvělý golf a výborné výsledky českých golfistů potěšily spousty diváků. Nadšení vyvolával především flight, v kterém šli lídr Henrik Stenson (-5), Pádraig Harrington (-2) a také Ondřej Lieser (-4), který dělí třetí místo.

Přijďte na skvělý golf a fandit českým hráčům
Přijďte na skvělý golf a fandit českým hráčům

18.08.2021 | Čtyři dny plné skvělých golfových ran, dramatických soubojů a hvězdných hráčů. To vše slibuje čtyřdenní program D+D REAL Czech Masters, který začíná ve čtvrtek ráno na Albatrossu. Především v úvodních dvou dnech bude také možnost sledovat, v jakém rozpoložení je česká špička.

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde