Česká golfová federace

Aktuality

TeeTime odstartoval charitativní projekt

TeeTime odstartoval charitativní projekt "Hrát budeme, teď pomáháme"

redakce, Pondělí 30. března 2020

Společnost TeeTime SE rozjela projekt, kde se pomocí předprodeje charitativních voucherů na jednotlivá hřiště nejen pomáhá udržet zaměstnanost během současné epidemie, ale současně se přispívá na nákup balíčků pro seniory a další potřebné osoby.

TeeTime SE spustil svůj projekt o víkendu. Spolu s vybranými golfovými resorty, golfisty a dodavateli služeb, pod záštitou Asociace golfových hřišť, tak přichází vstříc pomoci seniorům a potřebným osobám v době nouzového stavu. Z každého zakoupeného fee je financován jeden až tři balíčky pomoci. Vedle pomoci nejzranitelnějším je jedním z hlavních cílů projektu udržet zaměstnanost během koronavirové epidemie

Projekt se setkává s úspěchem golfové veřejnosti. Již v prvních 24 hodinách života se o něj zajímalo 1584 návštěvníků dedikované stránky portálu teetime.cz, kteří podpořili akci nákupem 94 fee a přispěli tak na 190 balíčků v hodnotě 19.000 Kč.

Co je podstatou projektu?

Za každé dopředu zakoupené fee zajistí spolupracující hřiště jeden oběd či potravinový balíček pro jednoho potřebného. Projekt se zaměřuje převážně na seniory, ale nejen na ně -  konkrétní forma pomoci a konkrétní příjemci budou vybráni ve spolupráci s městským úřadem, dalšími příjemci pomoci mohou být například hendikepovaní nebo matky samoživitelky.

Jak projekt funguje?

Golfoví příznivci mají možnost si prostřednictvím webu nebo mobilní aplikace společnosti TeeTime, která na rozjezd projektu věnovala 525.000 Kč, zakoupit green-fee včetně přednostní rezervace na období po znovuotevření hřišť.

Postup:
1. Na stránkách TeeTime si zákazník zakoupí fee na libovolné hřiště.
2. Obratem přijde na e-mail voucher s platností do konce sezóny 2021. Zakoupené vouchery jsou platné 18 měsíců od zahájení sezóny a jejich uplatnění při rezervaci má přednost - platí i v tzv. PrimeTime časech.
3. Díky znalosti prostředí a spolupráci s místní správou v regionech zajistíme, že předem určená částka z fee pomůže nejpotřebnějším v podobě závozu obědů, potravinových balíčků nebo jiných životních nezbytností.
4. Ve chvíli, kdy se naše životy vrátí do normálu a budeme se všichni moci vrátit ke svému milovanému golfu, mají kupující zaručenu přednostní rezervaci hry jako odměnu za dobrý skutek.

Projekt poskytuje zpětnou vazbu i základní informace o tom, kam, kdy a v jaké formě podpora doputovala.

Další detaily o projektu naleznete na ZDE

Start akce

Akce byla spuštěna o půlnoci 27. března, přesně týden po rozhodnutí společnosti TeeTime pomoci v současné situaci cestou sjednocení hřišť.

Zapojení TeeTime

Společnost TeeTime SE se jako organizátor akce rozhodla jít naproti golfovým hřištím a přispět na úhradu nákladů spojených s přípravou akce. Hřiště, která se aktivně přihlásila a odsouhlasila účast v akci ke 24. březnu mají alokovánu podporu na úhradu prvních balíčků pomoci do výše 25.000 Kč vč. DPH. Celkem se tak rozdělí více jak půl miliónu korun.

Na podporu projektu “Hrát budeme, teď pomáháme” uspořádá TeeTime SE turnaj na prémiovém hřišti GreensGate v září 2020. Pro 24 hráčů s největším počtem zakoupených voucherů bude zajištěna účast včetně ubytování a společné večeře s vínem. Pro dalších 60 hráčů s největším počtem zakoupených voucherů bude zajištěna účast v turnaji s doprovodným cateringem.

Zapojená hřiště

Ke dnešnímu dni se na základě výzvy společnosti TeeTime SE přihlásilo 22 golfových resortů, účast dalších je v jednání.

Autor: redakce 
Datum: Pondělí 30. března 2020
Všechny články autora

Související články

Členové Právní komise ČGF jednali u Milana Hniličky
Členové Právní komise ČGF jednali u Milana Hniličky

11.05.2021 | Členové Právní komise ČGF Pavel Vidura a Karel Čelikovský jednali s předsedou Národní sportovní agentury Milanem Hniličkou. Na jednání se řešily především problematické otázky související s dopady mimořádných opatření na hru golfu.

Chcete zůstat v bezpečí a zdraví? Sportujte v ...
Chcete zůstat v bezpečí a zdraví? Sportujte v ...

12.04.2021 | Přes rok se potýká celá společnost s následky koronavirové epidemie. Zúžily se nám možnosti obvyklého způsobu života a sportovní aktivity nezůstaly ušetřeny. Zavřená hřiště i sportovní haly snížily možnosti k pohybu, navíc při omezeném počtu sportujících.

ČGF žádá o výjimku pro pořádání turnajů v úvodu ...
ČGF žádá o výjimku pro pořádání turnajů v úvodu ...

06.04.2021 | Česká golfová federace žádá o výjimku ze zákazu pořádání hromadných akcí, aby mohla uspořádat dva celostátní turnaje v závěru dubna. Po dnešním druhém jednání krizového štábu Technického úseku STK o tom informoval technický ředitel ČGF Luboš Klikar.

Volební konference ČGF byla odložena do druhé ...
Volební konference ČGF byla odložena do druhé ...

24.01.2021 | Letošní volební Konference České golfové federace byla odložena v souvislosti s vládními opatřeními v rámci epidemie COVID-19 nejméně o dva měsíce do druhé poloviny května. Původně byla plánována na 20. března.

Stanovisko Právní komise ČGF k opatřením Vlády ČR
Stanovisko Právní komise ČGF k opatřením Vlády ČR

21.10.2020 | Právní komise ČGF vydala stanovisko k opatřením Vlády ČR platným od 22. října 2020. Na jejich základě rovněž shrnula dopady pro golfové prostředí. Individuální hra je povolena, je však třeba dodržovat řadu dalších opatření a omezení.

Projekt Hrajeme a pomáháme vynesl 700 tisíc korun
Projekt Hrajeme a pomáháme vynesl 700 tisíc korun

16.06.2020 | Společný charitativní projekt ČGF a Asociace golfových hřišť ve spolupráci se společnosti TeeTime SE s názvem „Hrajeme a pomáháme“ získal na charitativní účely 700 tisíc korun. Projekt byl symbolicky ukončen minulý týden předáním šeku ve prospěch Fondu pomoci zdravotní péči Charity Česká republika.

Turnaj Amundi Czech Ladies Challenge mění termín ...
Turnaj Amundi Czech Ladies Challenge mění termín ...

10.06.2020 | Dámský profesionální turnaj AMUNDI Czech Ladies Challenge z evropské série LET Access Series se letos uskuteční od 16. do 18. září v Prague City Golf na Zbraslavi. Původně se mělo hrát již potřetí v řadě na Konopišti v termínu od 30. července do 1. srpna.

Další vlna uvolnění umožní akce do 500 osob
Další vlna uvolnění umožní akce do 500 osob

07.06.2020 | Další vlna rozvolňování opatření kvůli pandemii COVID-19 přinese od pondělí 8. června možnost pořádat akce včetně sportovních až do 500 osob, což platí rovněž pro shromáždění včetně spolkové činnosti.

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde