Česká golfová federace

Aktuality

Lieser završil vydařený týden vítězstvím ve finále české série

Lieser završil vydařený týden vítězstvím ve finále české série

Petr Halaburda, Sobota 5. října 2019

Ondřej Lieser slaví druhý úspěch jednom týdnu: Po zisku karty pro Challenge Tout vyhrál závěrečný turnaj české profesionální série Moneta Czech PGA Tour na Kaskádě o ránu před Stanislavem Matušem.

Portiva Golf Trophy - Grandfinále Moneta Czech PGA Tour byla finálovou akcí tuzemské profesionální série. Ondřej Lieser spolu s Janem Cafourkem i Stanislavem Matušem přejížděl po konci turnaje Pro Golf Tour v Německu na Kaskádu a i tam převedl výborný výkon – v čele byl od prvního kola až do jeho konce.

V dnešním třetím kole měl ale velkého soupeře právě v Matušovi, který se na předposlední jamce posledního kola na Liesera dotáhl, ale zatímco pozdější vítěz dokázal na na 18. jamce zahrát par, jeho soupeř ránu ztratil a bylo rozhodnuto. Jan Cafourek obsadil čtvrté místo.

Ondřej Lieser (-11) vyinkasoval za vítězství 60 tisíc korun.

Vítězem celosezónní série Order of Merit  Moneta Czech PGA Tour 2019 se stal Jan Cafourek (241.400 Kč).

Nejlepší ženskou účastnicí turnaje byla amatérka Gabriela Roberta Vítů, která obsadila dělenou 24. příčku.

Konečné výsledky

FOTO Ondřej Driml

Datum: Sobota 5. října 2019
Všechny články autora

Související články

Pohár mistrů klubů popatnácté: Triumfovali Lavoie ...
Pohár mistrů klubů popatnácté: Triumfovali Lavoie ...

13.10.2019 | Patnáctý ročník Tipsport Poháru mistrů klubů ovládli na Konopišti profesionál Gregg Lavoie a amatérka Michaela Kverková. Dvoudenní turnaj ve skvělém počasí zvládl mužský šampión v rekordním skóre -9 a vyhrál pro mládežnickou akademii GC Erpet Praha šek na 50.

Double Nechanického při finále Czech Pro-Am Teaching ...
Double Nechanického při finále Czech Pro-Am Teaching ...

01.10.2019 | Osmý ročník CZECH PRO-AM TEACHING TOUR se uzavřel v pondělí na Černém Mostě. Zdejší tradiční finále dostálo předchozím dramatům a navíc kvůli přetěžkému větru přineslo nečekané rozuzlení. Vítězem turnaje i série se stal Rudolf Nechanický junior.

V pátek to na Karlštejně vypukne, kolik Češek ...
V pátek to na Karlštejně vypukne, kolik Češek ...

22.08.2019 | Společný turnaj Ladies European Tour a LET Access Series odstartuje v pátek ráno v Golf Resortu Karlštejn. Na první týčko se postaví 138 hráček, z toho sedmnáct domácích golfistek. Kolik z nich se dokáže protáhnout i do nedělního finále?...

Mezinárodní mistrovství ČR v roce 2024
Mezinárodní mistrovství ČR v roce 2024

12.01.2024 | Mezinárodní mistrovství České republiky (MM ČR) patří k vrcholům amatérské turnajové sezóny. V roce 2024 se pod vlajkou ČGF znovu uskuteční pět mezinárodních šampionátů. Technický úsek STK ČGF už určil jejich termíny a dějiště, takže můžeme uvést kompletní přehled.

Highlights českého golfu v roce 2024
Highlights českého golfu v roce 2024

07.01.2024 | Rok 2024 je nabitý sportovními událostmi, které natěšeně vyhlíží celá naše sportovní veřejnost včetně golfových fanoušků. Událostí č. 1 bude olympijský golfový turnaj s českým zastoupením. Vrcholy domácí scény obstarají mj. zastávky nejvyšších evropských okruhů DP World Tour, LET a Challenge Tour.

Jan Hovězák obhájil vítězství v Prezident Trophy
Jan Hovězák obhájil vítězství v Prezident Trophy

14.10.2023 | Turnaj prezidentů golfových klubů se odehrál na jednom z nejstarších hřišť v České republice, na Svratce. Nejlepší brutto výsledek si opět odváží Jan Hovězák z Golf Klubu Automotodrom Brno. Kategorii netto ovládl Antonín Jízdný z Golf Clubu Brno.

Mistry mistrů na rány jsou Dědek a Sionková
Mistry mistrů na rány jsou Dědek a Sionková

09.10.2023 | 19. ročník turnaje Tipsport Pohár Mistrů 2023 pořádaný agenturou Czech Golf Production se v neděli odehrál na Konopišti. Po skvělých vzájemných soubojích, kdy do poslední jamky nebylo rozhodnuto, si vítězství odváží Petr Dědek a Klára Sionková.

Grand finále Czech PGA 2023
Grand finále Czech PGA 2023

02.10.2023 | Vyvrcholení české profesionální golfové tour se o víkendu uskutečnilo na brněnské Kaskádě. Dvoudenní turnaj se odehrál za účasti českých i zahraničních profesionálních hráčů a nejlepších amatérů. Trofej putuje do Slovinska. Dělené druhé místo získala Tereza Koželuhová a Jan Pololáník.

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde