Česká golfová federace

Aktuality

Jedenáctý ročník SKI&GOLF Czech Championship zná vítěze

Jedenáctý ročník SKI&GOLF Czech Championship zná vítěze

redakce, Sobota 6. dubna 2019

Jedenáctý ročník českého šampionátu, spojujícího lyžování s golfem, zná své vítěze. Po pátečním lyžařském úvodním dnu ve Špindlerově Mlýně se dnes rozhodovalo o medailích v Golf & Spa Kunětická Hora. Absolutním vítězem se stal mezi muži Josef Novák, mezi ženami znovu kralovala Eva Koželuhová.

Páteční lyžařské závody ovládla Sára Svinková a mužům kraloval Vlastimil Štefl, nejrychlejší čas dne byl nastaven na 35,88 vteřiny. Do golfového turnaje dnes nastupovali hráči s počtem bodů, který se rovnal dvojnásobku jejich času z lyžařské soutěže.

Titul absolutního vítěze v Mistrovství ČR v kombinaci SKI&GOLF Czech Championship 2019 získal premiérově Josef Novák (MASTER II), který po dobrém výkonu na lyžích (39,05 vt.) a velmi slušném výsledku v golfu (74 ran), potvrdil vyrovnanou výkonnost. Nejlepší golfový výsledek zapsal golfový profesionál Petr Nič (71). V kategorii WOMEN potvrdila roli favoritky Eva Koželuhová (golf 85).

Vítězové jednotlivých kategorií budou reprezentovat Českou republiku na Mistrovství světa SKI&GOLF v rakouském Kaprunu počátkem května. „Načali jsme druhou desítku šampionátů a už teď se těšíme, co předvede náš tým na mistrovství světa v Rakousku,“ uzavřel vydařený šampionát Ladislav Bien z pořádající agentury Czech Golf Production.

Vítězové innogy SKI&GOLF Czech Championship 2019:
Kategorie WOMEN: Eva Koželuhová (golf 85 ran)
Kategorie WOMEN 41+: Bobina Žůrková (98)
Kategorie MASTER I: Jiří Janda (74)
Kategorie MASTER II: Josef Novák (74)
Kategorie MID: Dalibor Manďák (79)
Kategorie MAIN: Vlastimil Štefl (80)
Kategorie JUNIOR: Jakub Šlapal (75)

Kompletní výsledky

FOTO Ota Mrákota

Autor: redakce 
Datum: Sobota 6. dubna 2019
Všechny články autora
Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde