Česká golfová federace

Aktuality

Poděkujte trenérovi v oblíbené anketě

Poděkujte trenérovi v oblíbené anketě

redakce, Čtvrtek 14. února 2019

Popáté startuje anketa Díky trenére, v níž můžete ocenit práci svých koučů. Prostřednictvím stránek dikytrenere.cz lze nominovat oblíbené trenérky a trenéry z různých sportů a tímto způsobem jim poděkovat za jejich práci u mládeže. Mezi nejlepší oceněné bude během finále rozděleno 180 tisíc korun.

Čas na přihlášení a vyplnění dotazníku je do konce dubna. Pořadatelé následně vyberou 32 „čtvrtfinálových“ trenérů a jejich nominující budou kontaktovat s doplňujícími dotazy. Po konzultaci se sportovními svazy a odborném výběru bude vybráno šestnáct nejlepších, které navštíví v průběhu června až srpna v jejich klubech po celé České republice.

Finále s názvem Den trenérů mládeže, do kterého postoupí osm nejlepších, se uskuteční na přelomu října a listopadu. „Hodláme všem ukázat, že trénovat děti je jedna z nejzábavnějších činností. Finále bude opět velkolepé a užijí si ho samotní účastníci se svými svěřenci. Loňský Den trenérů mládeže se uskutečnil v pražské hale na Podvinném mlýně a sledovalo ho více než 450 diváků. Celý den byl naprosto skvělý, všichni jsme si ho užili,“ připomněl vyvrcholení loňského ročníku hlavní iniciátor akce Petr Rydl.

Nejlepší neodjedou z finále s prázdnou – deset tisíc čeká na každého z osmi finalistů, vítěz navíc získá prémii 40 tisíc korun. Příspěvek následně může použít například na zahraniční stáž ve vysněném tréninkovém centru nebo jako podporu pro jeho sportovní klub na práci s dětmi, druhý a třetí trenér obdrží 30 respektive 20 tisíc korun.

Přihlášení trenéra
Ročník 2018 VIDEO
Stránky projektu

 

Autor: redakce 
Datum: Čtvrtek 14. února 2019
Všechny články autora

Související články

Nové vedení české PGA zvoleno nebylo
Nové vedení české PGA zvoleno nebylo

22.01.2022 | Nové vedení PGA of Czech Republic dnes nebylo zvoleno. Volební valná hromada nebyla na zámku Štiřín usnášeníschopná kvůli nedostatečnému počtu přítomných členů, což způsobily onemocnění a karanténa. Organizaci dále povede dosavadní představenstvo, k volbě dojde nejdříve během léta.

Petr Nič obhájil titul mezi učícími profesionály
Petr Nič obhájil titul mezi učícími profesionály

15.06.2021 | Na první jamce play-off se rozhodlo o staronovém mistru mezi učícími profesionály. Stejně jako před rokem vyhrál titul na Mistrovství Czech Pro-Am Teaching Tour v Berouně Petr Nič, který v rozstřelu porazil Jiřího Němečka.

Kurz pro zájemce o licenci Trenéra golfu ČGF III.
Kurz pro zájemce o licenci Trenéra golfu ČGF III.

20.04.2021 | Teoretická část kurzu Trenér golfu ČGF III. třídy začíná už během nejbližšího víkendu. Jde o základní trenérský kurz v rozsahu 40 hodin a dvou víkendů, který vypisuje Česká golfová federace.

Novým koučem ČGF bude Angličan Harry Scott
Novým koučem ČGF bude Angličan Harry Scott

23.11.2020 | Třicet zahraničních a sedm českých kandidátů usilovalo ve výběrovém řízením stát se novým koučem Národního tréninkového systému ČGF. Sportovní úsek nakonec rozhodl o tom, že se jím stane třiatřicetiletý Harry Scott z Anglie, což potvrdil výbor ČGF.

ČGF hledá budoucího hlavního kouče, nástupce Staffan ...
ČGF hledá budoucího hlavního kouče, nástupce Staffan ...

31.07.2020 | Česká golfová federace hledá budoucího hlavního kouče ČGF, který nastoupí do sezony 2020/2021 v tandemu se stávajícím hlavním koučem Staffanem Johanssonem a od sezony 2021/2022 se stane hlavním koučem ČGF. ...

Německá PGA ocenila českého trenéra
Německá PGA ocenila českého trenéra

03.03.2020 | Stříbrný odznak udělila německá PGA českému trenérovi Petru Němcovi na únorové výroční konferenci v Kasselu za více než pětadvacetiletou spolupráci a osobní přínos pro PGA Germany.

Kurzem Trenér golfu ČGF III.
Kurzem Trenér golfu ČGF III.

28.01.2020 | Letošní kurz Trenér III. třídy, kterým prošlo 29 účastníků, byl završen v neděli. Stejně jako v předchozích letech se uskutečnil pod vedením Profesionální golfové federace asociace hráčů a učitelů golfu v ČR (PGAC) ve dvou víkendových blocích.

Vzdělávací kurz Trenér golfu ČGF II. třídy
Vzdělávací kurz Trenér golfu ČGF II. třídy

25.10.2019 | Česká golfová federace ve spolupráci s Profesionální golfovou asociací hráčů a učitelů golfu v ČR (PGAC) otevírají vzdělávací kurz Trenér golfu ČGF II. třídy. Zájemci o studium se mohou hlásit do 15. ledna 2020.

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde