Česká golfová federace

Aktuality

Kurz maršálů podvanácté

Kurz maršálů podvanácté

redakce, Středa 16. ledna 2019

Již podvanácté se uskuteční kurz maršálů golfových resortů. Seminář určený jak pro začátečníky tak pokročilé v Golf Resortu Bitozeves uspořádá ve dnech 3.- 4. dubna Česká asociace golfových maršálů.

Účastníci kurzu, který povedou Ivan Mareš s Jiřím Milfajtem za přispění Jana Šonky, se dozví, jak správně s návštěvníky golfových hřišť komunikovat, co dělat pro odpovídající tempo hry, jaké vhodné pomůcky si pro tuto činnost pořídit, jak se vyhnout nepříjemným a nebezpečným situacím a jak s nimi správně naložit. Účastníci dostanou tipy na úpravu provozních řádů nebo místních pravidel, na přístup k hráčům během turnaje i během běžné hry.

Dvoudenní seminář je zakončen závěrečným testem a při jeho absolvování získá účastník oficiální certifikát dokládající řádné absolvování kurzu.

Další informace včetně přihlášky a kontaktů.

Autor: redakce 
Datum: Středa 16. ledna 2019
Všechny články autora

Související články

Kurzy pro rozhodčí golfu v roce 2024
Kurzy pro rozhodčí golfu v roce 2024

14.01.2024 | Termíny tradičních kurzů rozhodčích pro předsezónní období byly publikovány. Kurzy jsou určeny jak pro stávající rozhodčí, zejména ty, kteří si v loňském roce ještě neobnovili licenci pod novou edicí pravidel, tak i pro nové zájemce. Více informací naleznete v odkazu.

Michael Jon získal nejvyšší kvalifikaci rozhodčího ...
Michael Jon získal nejvyšší kvalifikaci rozhodčího ...

27.05.2023 | Skupina rozhodčích a turnajových ředitelů LET, včetně Michaela Jona získala novou kvalifikaci The R&A, tzv. Level 4 – Advanced Referee. Jon se tak zařadil po bok svých kolegů z DP World Tour a LET a nyní patří mezi dvacítku golfových rozhodčí na světě s nejvyšší dosažitelnou kvalifikací.

Celorepublikové jednání STK se uskutečnilo online
Celorepublikové jednání STK se uskutečnilo online

05.03.2022 | Podobu sezóny schválila celorepubliková schůze regionálních delegátů STK, která jednala v pátek prostřednictvím videokonference. V rámci Oficiálního kalendáře ČGF se uskuteční 56 turnajů, nejvýraznější novinkou je přeměna amatérské série CGAT na otevřenou COGT s profesionály a profesionálkami.

Kurz golfových maršálů
Kurz golfových maršálů

24.02.2022 | Již potřinácté se uskuteční kurz určený pro golfové maršály, který pořádá Česká asociace golfových maršálů ve dnech 6. až 7. dubna 2022 v Panorama Golf Resortu.

Kurzy rozhodčích v roce 2022
Kurzy rozhodčích v roce 2022

29.01.2022 | Po překonání aktuální covidové vlny bude (doufáme) v letošním roce možné v předsezónním období uspořádat kurzy rozhodčích v tradiční víkendové podobě.

Kurz maršálů golfových resortů v dubnu potřinácté
Kurz maršálů golfových resortů v dubnu potřinácté

14.01.2021 | Již potřinácté se uskuteční kurz určený pro golfové maršály, který pořádá Česká asociace golfových maršálů ve dnech 7. až 8. dubna v Panorama Golf Resortu.

Jak na WHS? Metodické pokyny
Jak na WHS? Metodické pokyny

08.07.2020 | Nástup nového Světového hendikepového systému (WHS) byl zpomalen epidemií COVID-19. Ale golf naštěstí patřil k prvním aktivitám, které se dočkaly uvolnění, a tak jsou poslední týdny již ve znamení plnokrevného turnajového provozu. To s sebou samozřejmě přineslo první reálné zkušenosti s WHS.

Turnajová sezóna ČGF začala seminářem v Hostivaři
Turnajová sezóna ČGF začala seminářem v Hostivaři

11.06.2020 | S téměř tříměsíčním zpožděním kvůli onemocnění COVID-19 se ve středu 10. června v Hostivaři sešli ředitelé a hlavní rozhodčí turnajů a soutěží ČGF, aby si takzvaně „sladili noty“ před zahájením letošní zkrácené sezóny.

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde