Česká golfová federace

Aktuality

Známe finálové složení M ČR družstev do 16 let

Známe finálové složení M ČR družstev do 16 let

Petr Halaburda, Úterý 28. července 2020

Dnešní zbývající turnaje v Darovanském Dvoře a Kravařích rozhodly o definitivním složení šestnáctičlenného finále Mistrovství ČR smíšených družstev do 16 let – Poháru klubů, které se bude hrát od 11. do 14. srpna v Sokolově.

Z každé regionální kvalifikace postoupila do finálové fáze tři nejlepší družstva. Do finálové fáze dále postoupila další dvě nejlepší družstva Východu ČR podle poměru startujících družstev v regionech Východ A a Východ B a další dvě nejlepší družstva Západu ČR podle poměru startujících družstev v regionech Západ A a Západ B.

Za každý tým nastupuje šest hráčů, počítá se pět nejlepších výsledků.

O postup se hrálo postupně na třech místech. Region Východ A vše odehrál na Malevilu už před dvěma týdny. Postup slaví trio Golf Club Kunětická Hora (384), Golf Club Hradec Králové A (388) a Golf Klub Osyčina (450).

Zbývající tři regiony bojovaly dnes. Na soutěž Východu B se sjelo do Kravař čtrnáct týmů, postup slaví pětice Beskydský Golfový Klub (362), Golf Club Brno (368), Golf Club Olomouc (392), Sokrates Golf & Country Club (393) a Park Golf Club Ostrava (406).

Regiony Západ A a Západ B se střetly v Darovanském Dvoře, hrála se kombinace hřišť Panorama/Jezírka. Do turnaje Západ A se přihlásily čtyři výběry - postupují Golf Club Karlovy Vary (412), Greensgate Golf Club (440) a Royal Golf Clubu Mariánské Lázně (457).

Z početnější skupiny Západ B se do finále podívá pět nejlepších: Albatross golf club Praha (367), Golf Club Hodkovičky (371), Golf Club Mstětice (385), Golf Club Black Bridge (406) a Golf Club Hostivař (421).

Výsledky regionální kvalifikace:

Skupina Západ A
Skupina Západ B
Skupina Východ A
Skupina Východ B

FOTO Zdeněk Sluka (vítězný tým 2019)

Datum: Úterý 28. července 2020
Všechny články autora

Související články

MMČR, 2. kolo: Jakubčík a Siwy drží vedení, mezi ...
MMČR, 2. kolo: Jakubčík a Siwy drží vedení, mezi ...

16.07.2021 | Filip Jakubčík míří na Kaskádě za mistrovským dorosteneckým titulem, vedení po horším kole si udrželi David Siwy, Alexandra Šulíková a Agáta Vahalová. Mezi midy na Černém Mostě si mírný náskok vypracovala Silvie Ditterová, mužským lídrem je nově Dominik Pavouček.

Šampionát žáků a kadetů: Louis Klein jako jediný ...
Šampionát žáků a kadetů: Louis Klein jako jediný ...

30.06.2021 | Mistrovství ČR žáků a kadetů začalo dnes ve Mstěticích. Náročné středočeské hřiště hned na úvod prověřilo připravenost celého startovního pole. Jako jediný se pod jeho par (72) dostal žák Louis Klein (71), v dalších kategoriích je pořadí hodně vyrovnané.

Turnajová sezóna 2024 je (téměř) připravena
Turnajová sezóna 2024 je (téměř) připravena

03.01.2024 | Na konci minulého roku byly na webu a v mobilní aplikaci ČGF publikovány oba kalendáře akcí ČGF na rok 2024. V případě kalendáře hlavních akcí to je čtvrtá pracovní verze, kalendář akcí mládeže byl publikován poprvé.

V nové sezóně ČGF připravila více než 100 turnajů ...
V nové sezóně ČGF připravila více než 100 turnajů ...

28.03.2023 | Česká golfová federace cílí na děti prostřednictvím regionálních turnajů. V šesti kategoriích je myšleno i na úplné benjamínky. Ti mají možnost vyzkoušet si své první sportovní krůčky ze zkrácených odpališť. Celkem 105 turnajů na 73 hřištích odstartuje turnaj 14. 4. v Hluboké nad Vltavou.

STK hodnotila letošní sezónu a připravila návrh ...
STK hodnotila letošní sezónu a připravila návrh ...

29.10.2021 | Technický úsek STK ČGF rozšířený o regionální zástupce hodnotil sezónu 2021 a navrhl možnou podobu sezóny 2022 pro podzimní regionální schůze STK klubů a následně pro Celorepublikovou schůzi regionálních delegátů STK.

Mistrovské mládežnické tituly rozdány, putují ...
Mistrovské mládežnické tituly rozdány, putují ...

03.10.2021 | Do tří různých klubů putují mistrovské tituly z národních šampionátů mládežnických družstev v kategoriích do 14 a 18 let, které dnes skončily v Terezíně, pražském Motole a na Svratce. Byly to vůbec poslední rozdané mistrovské poháry a medailové kolekce sezóny.

Mládežnické šampionáty družstev znají finalisty
Mládežnické šampionáty družstev znají finalisty

02.10.2021 | Šest finalistů tří domácích šampionátů mládežnických družstev už je známo po dnešním programu ve Svratce, v Terezíně i pražském Motole. Smíšená kategorie U14, chlapecká i dívčí kategorie do 18 let budou znát nové mistry v neděli v podvečer. ...

Evian Junior Cup: Po 1. kole Češi na sedmém místě
Evian Junior Cup: Po 1. kole Češi na sedmém místě

21.09.2021 | Na sedmém místě je český tým starších žáků v prestižní soutěži The Amundi Evian Junior Cup, která odstartovala dnes ve Francii. Mladí Češi však neztrácejí příliš na nejlepší družstva, od čtvrtého místa je dělí pouhé tři rány. Z jednotlivců zvládl nejlépe nástrahy prvního kola Louis Klein (+3).

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde