Česká golfová federace

Aktuality

Na Hluboké pokračuje MID & SEN Tour

Na Hluboké pokračuje MID & SEN Tour

Klára Kuchařová, Pondělí 20. července 2020

V Jižních Čechách byl dnes zahájen druhý díl GPA Czech Mid & Senior Tour. Na Hluboké se na start postavilo celkem 49 hráčů a hráček, do vedení se po prvním kole dostali Silvie Dittertová, Vladimír Kočí, Dan Špaček a Michaela Záhumenská.

Jihočeský Golf Resort Hluboká pořádá 2. GPA Czech Mid & Senior Tour dva dny po vyhlášení mistrů ČR mezi MID-amatéry na Černém Mostě. Účast v Jižních Čechách není tak vysoká, jak bývá zvykem, výsledky jsou však po prvním kole velmi kvalitní.

Kolem v paru vstoupil do turnaje MID-amatér Vladimír Kočí (72) a vytvořil si tak náskok dvou ran na druhého Vladimíra Škodu (74). Třetí místo si po úvodním kole zasloužil Oskar Borhy výsledkem za 76 ran (+4).

V čele ženské kategorie je čerstvá MID-amatérská mistryně ČR Silvie Dittertová, které se podařilo hřiště na Hluboké obejít za 77 úderů (+5). Cestu k dalšímu triumfu se jí bude snažit zkomplikovat druhá Simona Koublová, která se s dnešními 78 ranami drží pouze o ránu zpět. Třetí místo po prvním kole patří Lindě Sázavské, která zahrála 90 ran (+18).

Také lídr v seniorské kategorii mužů Dan Špaček si zajistil náskok dvou ran výsledkem za 75 (+3). Druhý Michael Závěrka zapisoval 77 úderů (+5) a o další dvě rány zpět se drží třetí Michal Růžička (79).

V ženské seniorské kategorii startuje pouze jedna hráčka - Michaela Záhumenská dnes bez tlaku soupeřek hrála 84 úderů (+12).

Výsledky MID-amatérů

Výsledky seniorů

Startovní listina MID-amatérů

Startovní listina seniorů

FOTO Annie Krčmářová

Datum: Pondělí 20. července 2020
Všechny články autora

Související články

GPA Czech Mid & Senior Tour honoroval své vítěze
GPA Czech Mid & Senior Tour honoroval své vítěze

10.10.2023 | Již tradiční finále GPA Czech Mid & Senior Tour v Panorama Golf Resort v Kácově bylo o víkendu zakončeno i přes studenější počasí skokem do jezírka vítězů. Celkovými vítězi se stali Dominik Pietschmann, Silvie Dittertová, Radek Kohout, Jana Krňanská a v nové kategorii Marko Simoni.

GPA Czech Mid & Senior Tour finišuje turnajem ...
GPA Czech Mid & Senior Tour finišuje turnajem ...

06.10.2023 | GPA Czech Mid & Senior Tour potvrzující vzrůstající zájem sportovně laděných hráčů jde po sérii pěti turnajů do očekávaného Masters finále. Ti nejlepší z kategorií PRE-MID, MID-amateur a Senior se utkají o tituly již tento víkend na mistrovském hřišti Panorama Kácov.

Česká sportovní sezóna odstartuje v pátek na  ...
Česká sportovní sezóna odstartuje v pátek na  ...

01.05.2023 | Širokému spektru sportovních hráčů začíná na českých hřištích sezóna. Již v pátek odstartuje na pražské Zbraslavi turnaj Czech Open Golf Tour. Žáci a kadeti pak v sobotu na hřišti v Hluboké na Vltavou zahájí Národní golfovou tour mládeže. Kategorie Midů a Seniorů nabízí poslední volná místa.

Série turnajů GPA Czech Mid & Senior Tour již ...
Série turnajů GPA Czech Mid & Senior Tour již ...

20.04.2023 | Česká golfová federace přichází v roce 2023 s další novinkou. Hráčům, kteří odrostli mládežnickým turnajům, se naskytla možnost zahrát si sportovní golfovou túru. Do turnaje Midů byla vložena nová společná kategorie Pre-Mid.

GPA Czech Mid & Senior Tour vyvrcholila v Kácově
GPA Czech Mid & Senior Tour vyvrcholila v Kácově

10.10.2022 | Šestý a závěrečný turnaj GPA Czech Mid & Senior Tour pro hráče nad 25, resp. 50 let se hrál v pátek 7. a sobotu 8. října v Kácově na hřištích Meadows a River. Vinou ranních mlh a dvouhodinového zdržení muselo být sobotní kolo pro seniory zkráceno jen na devět jamek.

ME mužských seniorských týmů 2023 bude v Mariánských ...
ME mužských seniorských týmů 2023 bude v Mariánských ...

01.03.2022 | Mistrovství Evropy seniorských mužských družstev v roce 2023 se uskuteční na hřišti RGC Mariánské Lázně. Oznámili to zástupci Evropské golfové asociace (EGA). V západočeském lázeňském městě se bude hrát ve dnech 5.-9. září příštího roku.

České seniorky na domácí půdě vybojovaly stříbro
České seniorky na domácí půdě vybojovaly stříbro

12.10.2021 | Jubilejní 30. ročník soutěže Marisa Sgaravatti Trophy určené pro seniorské dámské výběry se uskutečnil v Golf Resortu Konopiště. Na konečném druhém místě mezi 17 družstvy se umístil český tým, vítězství slavily Italky.

Sezóna žáků, kadetů, midů a seniorů byla završena
Sezóna žáků, kadetů, midů a seniorů byla završena

26.09.2021 | Kategorie žáků, kadetů, seniorů a midů dnes zakončily sezónu. Dětské kategorie sehrály poslední turnaj Masters na Darovanském Dvoře, jejich starší kolegové se loučili se svojí sérií na Kácově. ...

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde