Česká golfová federace

Aktuality

Poslední dvě jamky přibrzdily Liesera na Austrian Open

Poslední dvě jamky přibrzdily Liesera na Austrian Open

Petr Halaburda, Sobota 11. července 2020

Až poslední dvě jamky třetího kola pokazily nadějný výhled Ondřeje Liesera pro nedělní finále na Austrian Open. Tři ztracené rány mu sebraly umístění ve třetí desítce průběžného pořadí úvodního turnaje European Tour po restartu. Před čtvrtým kolem je český golfista (Even par) na děleném 45. místě.

Osmadvacetiletý člen Czech Golf Teamu Ondřej Lieser dokázal na rozdíl od řady dalších hráčů dlouho vzdorovat těžkým podmínkám ve vytrvalém dešti, který pořádně promíchal leaderboardem.

Pod par hřiště dnes dokázala hrát jen necelá čtvrtina ze 73 finalistů, nedařilo se mimo jiné ani dosud vedoucímu Ángelu Miguelovi Jiménezovi (+5), který se propadl na třinácté místo.

Proto se dnešní kolo českého hráče dlouho zdálo být vzhledem k podmínkám dobré. Všechno pokazily až poslední dvě jamky s bogey a double-bogey ve skórekartě. Obvykle by takováto ztráta znamenala větší propad, ale vzhledem ke špatným výsledkům celého startovního pole nejsou vyhlídky českého hráče (72+68+76) před nedělí beznadějné – na TOP 30 ztrácí aktuálně dvě rány.

Výsledky po 3. kole

 

Datum: Sobota 11. července 2020
Všechny články autora

Související články

Čeká nás turnajový „supertýden“
Čeká nás turnajový „supertýden“

02.06.2022 | Čeští hráči a hráčky se chystají na významné profesionální i amatérské turnaje. A představí se jich tento týden opravdu hodně. DP World Tour, Ladies European Tour, Challenge Tour a LETAS na českém území, German Boys and Girls Open, to jsou štace, kde bude možné sledovat české vlajky a držet palce.

Belgie, Skotsko, USA. Kde všude sledovat české ...
Belgie, Skotsko, USA. Kde všude sledovat české ...

26.05.2022 | Aleš Kořínek a Gordan Brixi se zúčastní turnaje Challenge Tour ve Skotsku. Tereza Melecká a Šideri Váňová pokračují dalším startem na Ladies European Tour, tentokrát v Belgii. Klára Spilková a Karolína Vlčková se budou snažit o dobrý výsledek na Epson Tour.

Mužský profigolf v roce 2022 v tuzemsku: Czech ...
Mužský profigolf v roce 2022 v tuzemsku: Czech ...

05.01.2022 | Stejně jako v předchozím roce také letos se na českém území uskuteční turnaj D+D REAL Czech Masters ze série DP World Tour a stejný promotér plánuje také tři akce nižší Challenge Tour. Na nejvyšším okruhu bude opět startovat Ondřej Lieser.

Ondřej Lieser skončil v Nizozemsku devatenáctý
Ondřej Lieser skončil v Nizozemsku devatenáctý

19.09.2021 | Své dosud nejlepší umístění na okruhu European Tour vybojoval Ondřej Lieser na Dutch Open. S výsledkem -10 si došel pro dělené devatenácté místo. Druhý český profesionál Filip Mrůzek (-2) v konečném pořadí akce Challenge Tour ve Francii bere dělenou 51.

Lieser klesal leaderbordem, ale TOP 10 má stále ...
Lieser klesal leaderbordem, ale TOP 10 má stále ...

18.09.2021 | Ondřej Lieser první víkendové kolo odehrál na turnaji European Tour v paru, vypadl z elitní desítky, ale mezi nejlepší má stále velmi blízko. Filip Mrůzek má už třetí výsledek pod par, ale před nedělí je na 43. pozici. Velkou bojovnost předvedla ve druhém kole LPGA Klára Spilková a prošla cutem.

Lieser v útoku, v polovině turnaje dělí šesté místo
Lieser v útoku, v polovině turnaje dělí šesté místo

17.09.2021 | Čeští golfisté v zahraničí znovu útočili vysoko. Ondřej Lieser (-9) na European Tour je na šestém místě, Filip Mrůzek (-4) se dlouho pohyboval mezi nejlepšími, poté klesl za 30. místo. Méně se dařilo Češkám, které si na LETAS vesměs pohoršily, nevydařený vstup má za sebou Klára Spliková na LPGA.

Lieser znovu výborně odstartoval, Vahalová druhá ...
Lieser znovu výborně odstartoval, Vahalová druhá ...

16.09.2021 | Báječný čtvrtek za sebou má český golf na evropských profesionálních sériích. Ondřej Lieser startuje na European Tour a dalším vydařeným prvním kolem (-4) začal na děleném 13. místě. Skvělý den prožily také Češky na LET Access Tour: Agáta Vahalová dělí druhé místo, cutem prošlo šest Češek.

Lieser, Mrůzek a osm Češek na evropských sériích, ...
Lieser, Mrůzek a osm Češek na evropských sériích, ...

15.09.2021 | Osm českých hráček dnes odstartovalo do turnaje LET Access Series ve Švýcarsku, ve čtvrtek začínají mužské turnaje za účasti Ondřeje Liesera (European Tour) a Filipa Mrůzka (Challenge Tour). Do hry se vracejí po pauze také Klára Spilková (LPGA) a Karolína Vlčková (Symetra Tour).

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde