Česká golfová federace

Aktuality

Ostrý start na Zbraslavi: Strýček odskočil soupeřům

Ostrý start na Zbraslavi: Strýček odskočil soupeřům

Petr Halaburda, Pátek 27. září 2019

Sedm ran pod par zahrál Kryštof Strýček na úvod AUTOCONT President Masters Invitational na Zbraslavi a vypracoval si výrazný náskok před svými soupeři. V dámské kategorii odstartovala třídenní závěrečný turnaj domácí výkonnostní sezóny nejlépe Tereza Chlostová.

Skvělý start do turnaji AUTOCONT President Masters Invitational v Prague City Golf zažil především lídr mužské soutěže: Kryštof Strýček (65) zahrál osm birdie i jedno bogey a svým soupeřům dal před dalšími dvě koly velkou výzvu – před druhým Matyášem Zapletalem (68) má náskok tří ran, další čtveřice hráčů je na skóre 72 o propastných sedm ran zpět.

V ideálních povětrnostních podmínkách se mezi ženami dařilo nejlépe překvapivě Tereze Chlostové (71). Mladá reprezentantka vede o pouhou ránu před další mladou golfistkou Natálií Saint Germain (72), o další ránu zpět je trojice dalších hráček. Největší favoritky zatím zaostávají - Patricie Macková (75) a Tereza Koželuhová (76).

V sobotu pokračuje turnaj 2. kolem.

LEADERBOARD

FOTO Zdeněk Sluka

Datum: Pátek 27. září 2019
Všechny články autora

Související články

President Masters Invitational vyhráli Zapletal ...
President Masters Invitational vyhráli Zapletal ...

29.09.2019 | Závěrečný turnaj domácí sezóny výkonnostních hráčů AUTOCONT President Masters Invitational vyhráli na Zbraslavi Matyáš Zapletal a Nátálie Saint Germain, která titul vybojovala až na třetí jamce play-off s Patricii Mackovou.

Zvrat na President Masters Invitational: Do čela ...
Zvrat na President Masters Invitational: Do čela ...

28.09.2019 | Na AUTOCONT President Masters Invitational v Prague City Golf se dá očekávat dramatické nedělní finále. Poslední soutěž výkonnostního golfu v sezóně má po dnešku nové lídry, ale Matyáš Zapletal ani Natálie Saint Germain nejdou do posledního kola s velkým náskokem.

President Masters Invitational stáhne oponu za ...
President Masters Invitational stáhne oponu za ...

26.09.2019 | Golfová sezóna na tuzemských hřištích ani zdaleka nekončí, ale domácích soutěže výkonnostních golfistů o víkendu budou symbolicky uzavřeny třídenním turnajem AUTOCONT President Masters Invitational na pražské Zbraslavi.

Mezinárodní mistrovství ČR v roce 2024
Mezinárodní mistrovství ČR v roce 2024

12.01.2024 | Mezinárodní mistrovství České republiky (MM ČR) patří k vrcholům amatérské turnajové sezóny. V roce 2024 se pod vlajkou ČGF znovu uskuteční pět mezinárodních šampionátů. Technický úsek STK ČGF už určil jejich termíny a dějiště, takže můžeme uvést kompletní přehled.

Highlights českého golfu v roce 2024
Highlights českého golfu v roce 2024

07.01.2024 | Rok 2024 je nabitý sportovními událostmi, které natěšeně vyhlíží celá naše sportovní veřejnost včetně golfových fanoušků. Událostí č. 1 bude olympijský golfový turnaj s českým zastoupením. Vrcholy domácí scény obstarají mj. zastávky nejvyšších evropských okruhů DP World Tour, LET a Challenge Tour.

Jan Hovězák obhájil vítězství v Prezident Trophy
Jan Hovězák obhájil vítězství v Prezident Trophy

14.10.2023 | Turnaj prezidentů golfových klubů se odehrál na jednom z nejstarších hřišť v České republice, na Svratce. Nejlepší brutto výsledek si opět odváží Jan Hovězák z Golf Klubu Automotodrom Brno. Kategorii netto ovládl Antonín Jízdný z Golf Clubu Brno.

Mistry mistrů na rány jsou Dědek a Sionková
Mistry mistrů na rány jsou Dědek a Sionková

09.10.2023 | 19. ročník turnaje Tipsport Pohár Mistrů 2023 pořádaný agenturou Czech Golf Production se v neděli odehrál na Konopišti. Po skvělých vzájemných soubojích, kdy do poslední jamky nebylo rozhodnuto, si vítězství odváží Petr Dědek a Klára Sionková.

Grand finále Czech PGA 2023
Grand finále Czech PGA 2023

02.10.2023 | Vyvrcholení české profesionální golfové tour se o víkendu uskutečnilo na brněnské Kaskádě. Dvoudenní turnaj se odehrál za účasti českých i zahraničních profesionálních hráčů a nejlepších amatérů. Trofej putuje do Slovinska. Dělené druhé místo získala Tereza Koželuhová a Jan Pololáník.

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde