Česká golfová federace

Aktuality

MČR družstev do 14 a 18 let jdou do finále

MČR družstev do 14 a 18 let jdou do finále

Klára Kuchařová, Středa 21. srpna 2019

Na Čeladné už znají jména týmů pro finále MČR družstev dívek i chlapců do 18 let. O titul budou bojovat dívky GC Brno a Beskydský GK, mezi chlapci si to rozdají GC Hodkovičky a GC Brno. V MČR žáků do 14 let jsou ve vedení hráči Beskydského GK.

MČR družstev chlapců do 18 let a MČR družstev dívek do 18 let

Dnešní boje o účast ve finále skončily pozitivně pro dívčí týmy z Golf Clubu Brno Beskydského Golfového Klubu. Hráčky z GC Brno si poradily se sousedkami z GC Austerlitz výsledkem 4:1, stejně tak zdolaly reprezentantky z Ropice hráčky z GC Hodkovičky. Oba poražené týmy nezvládly nasadit jeden ze dvou foursomů, tudíž každý tým o jeden bod přišel bez boje.

Golf Club Brno bude mít ve finále hned dvojí zastoupení - dorostenci těsně porazili Royal Golf Club Mariánské Lázně poměrem 3:2. Brnu bude ve finále soupeřem Golf Club Hodkovičky, který si poradil s hráči Beskydského Golfového Klubu výsledkem 4:1.

Výsledky semifinále - chlapci
Výsledky semifinále - dívky

MČR smíšených družstev žáků do 14 let – Memoriál Hanuše Goldscheidera

Zatímco dorostenci i dorostenky hrají všechna utkání na jamky, smíšené týmy žáků do čtrnácti let soutěží ve třídenním turnaji na rány. Po dvou kolech si vedení drží Beskydský Golfový Klub se součtem ran 465 za dvě kola. Také druhé místo zůstává beze změny, pouze o dvě rány za vedoucími jsou žáci z Golf Clubu Brno (467), kteří tak doplňují trio brněnských týmů, které budou ve čtvrtek bojovat o tituly.

Na třetí místo se po dnešku dostal Greensgate Golf Club se 480 ranami za dva dny.

Nejlépe si mezi jednotlivci vede Adéla Tarantová z Erpetu, po dvou kolech je na výsledku +5 (76, 73). O ránu hůře hrál Jakub Janda z Dýšiny (74, 76) a o další ránu zpět je Klára Sionková z Albatrossu (72, 79).

"Také dnešní den byl bez jakýchkoliv herních komplikací. Pouze počasí bylo celkem chladné," popisuje druhý hrací den hlavní rozhodčí a ředitel soutěže Jiří Kaminský"Teplota se držela pod dvaceti stupni a skoro celý den pršelo, avšak ne tak vydatně a nečekaně jako včera, dnes jsme hru nemuseli přerušovat." 

"Old Course na Čeladné není úplně lehké a když k tomu přidáme fakt, že kvůli dešťům je hřiště trochu podmáčené, je to ještě obtížnější. Rány tolik neběží, takže je to pro hráče, kteří byli poslední měsíc zvyklí hrát na vyprahlých hřištích, výzva."

Výsledky týmů
Výsledky jednotivců

FOTO prosper-golf.cz

Datum: Středa 21. srpna 2019
Všechny články autora

Související články

Mistrovství ČR družstev chlapců do 18 let ovládl ...
Mistrovství ČR družstev chlapců do 18 let ovládl ...

24.09.2023 | Poslední letošní finále družstev se odehrálo na hřišti Svobodné Hamry. Na Mistrovství ČR družstev chlapců do 18 let zvítězili hráči z Albatross Golf Clubu Praha, kteří si ve finálovém boji poradili se zástupci RGA Greensgate.

MČR družstev: Dvě zlata pro Hodkovičky, třetí ...
MČR družstev: Dvě zlata pro Hodkovičky, třetí ...

20.08.2020 | Golf Club Hodkovičky slaví dva tituly z právě ukončeného šampionátu mládežnických družstev, jedno zlato veze domů Beskydský Golfový Klub. Třídenní boje vyvrcholily dnes v Beřovicích.

Závěrečný díl NGTM zná své vítěze
Závěrečný díl NGTM zná své vítěze

22.09.2019 | Turnajem Masters vyvrcholila dnes v Sokolově Národní Golfová Tour Mládeže pod záštitou předsedy ČOV pro hráče od 7 do 16 let. Jejími posledními vítězi se stali Louis Klein, Kristina Lebová, Jakub Hejlek, Sofie Hlinomazová, David Tomi a Kamila Handrychová.

Závěr NGTM odstartoval, finále slibuje dramatické ...
Závěr NGTM odstartoval, finále slibuje dramatické ...

21.09.2019 | Závěrečné Masters série NGTM pro děti ve věku od 7 do 16 let odstartovalo dnes v Sokolově. V žádné kategorii nedokázali vedoucí hráči utéct svým soupeřům na větší rozdíl, a tak poslední den slibuje dramatické souboje. Nejlepší výkony dne (75) zahráli čtyři hráči a hráčky.

Finále Národní Golfové Tour Mládeže přivítá Sokolov
Finále Národní Golfové Tour Mládeže přivítá Sokolov

20.09.2019 | Závěr sezóny Národní Golfové Tour Mládeže pod záštitou předsedy ČOV vyvrcholí v západních Čechách. Na poslední turnaj Masters je přihlášeno 84 hráčů a hráček ve věku od 7 do 16 let.

Konečné tabulky soutěží družstev ČGF za rok 2019
Konečné tabulky soutěží družstev ČGF za rok 2019

16.09.2019 | Po skončení extraligy byly uzavřeny všechny letošní domácí soutěže družstev v kategorii mužů a žen, ale také mládeže. Jasno je o nových šampiónech, o sestupujících a postupujících v extralize i dalších soutěží až po nejnižší.

MČR družstev ovládl Beskydský GK ve dvou kategoriích ...
MČR družstev ovládl Beskydský GK ve dvou kategoriích ...

22.08.2019 | Třídenní boje na Čeladné přinesly jména vítězů ve třech týmových šampionátech. Beskydský Golfový Klub ovládl mistrovství družstev dívek do 18 let a smíšených družstev žáků do 14 let. Třetí titul mezi chlapci do 18 let získal Golf Club Hodkovičky...

Odstartovaly boje o tituly mistrů ČR družstev ...
Odstartovaly boje o tituly mistrů ČR družstev ...

20.08.2019 | Deštivým dnem započala na Čeladné tři mládežnická mistrovství družstev. V kategoriích smíšených družstev do 14 let byla rozehrána soutěž na rány. V soutěžích chlapců a družstev dívek do 18 let známe semifinalisty letošního ročníku, který se hraje na jamky.

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde