Česká golfová federace

Aktuality

Den Bav se golfem na Czech Masters

Den Bav se golfem na Czech Masters

Klára Kuchařová, Středa 14. srpna 2019

Již ve čtvrtek vypukne největší golfový svátek v Česku a zóna Bav se golfem ani tentokrát nebude chybět. Kromě špičkového profesionálního golfu si všichni mohou golf vyzkoušet a každý den si zasoutěžit o nejrůznější ceny. Registrací do této platformy získate vstupenku na turnaj zdarma.

V turnajové vesničce v Albatross Golf Resortu ani letos nebude chybět zóna Bav se golfem. V té si všichni návštěvníci turnaje  D+D Real Czech Masters opět mohou vyzkoušet golf, dokonce si i zamluvit lekci s trenérem, nebo soutěžit o různé ceny. 

Ty se dají získat několika způsoby. Registrací do Bav se golfem můžete soutěžit o ceny v celoroční soutěži, ale hlavně jako poděkování dostanete zdarma vstupenku na letošní turnaj D+D Real Czech Masters.

Součástí registrace je i fotografie, kterou můžete zveřejnit na sociálních sítích. Čím originálnější, vtipnější a zajímavější příspěvek, tím budete mít větší šance na výhru ve facebookové soutěži (sledujte FB profil Bav se golfem zde).

V zóně Dnů Bav se golfem budete mít také možnost vyzkoušet si puttování na opravdovém greenu a zkusit krátké přihrávky okolo jamoviště i hru z písku. Náročnost dlouhých odpalů budete moct na vlastní kůži vyzkoušet s jedním z trenérů. Lekci s trenérem bude možné si zamluvit přímo v zóně Bav se golfem v golfové vesničce Albatross Golf Resortu.

Ti jedinci, kteří zvládnout obějít všechna stanoviště a tím si vyzkoušet všechny aspekty golfové hry, automaticky postoupí do vyšší úrovně v platformě Bav se golfem. Každý den budou vyhlášeny tzv. Denní výhry a po skončení turnaje budeme znát také výherce hlavní soutěže.

Přehled cen naleznete zde

Zóna Bav se golfem bude připravená pro všechny návštěvníky po celou dobu konání turnaje, tj. 15.-18. srpna 2019.

A samozřejmě nezapomeňte přivést svoje kamarády negolfisty - dostanou ideální možnost vyzkoušet si nový sport a pak vidět na vlastní oči mistry svého oboru.

Datum: Středa 14. srpna 2019
Všechny články autora

Související články

Na Albatrossu se odehrálo finále turnaje škol ...
Na Albatrossu se odehrálo finále turnaje škol ...

17.08.2019 | Vítězem finálového turnaje SNAG/ČGF 2019 se opět stali hráči z akademie Děti hrají golf z Ropice. Na druhém místě skončila Hluboká nad Vltavou a bronz odvážejí na ZŠ 1. máje Hranice. Po vyhlášení se děti zúčastnily kliniky na drivingu s předními českými hráči.

Skvělý závěr Filipa Mrůzka, vítězem se stal Johannes ...
Skvělý závěr Filipa Mrůzka, vítězem se stal Johannes ...

22.08.2021 | Fantastický závěr si na D+D REAL Czech Masters připravil Filip Mrůzek. Ve finálovém kole zahrál 67 ran a vystoupal leaderbaordem až na konečné dělené dvanácté místo. Z prvního vítězství na European Tour se raduje Američan Johannes Veerman. ...

European Tour se změní. To bude výhoda Czech Masters ...
European Tour se změní. To bude výhoda Czech Masters ...

21.08.2020 | V tomto týdnu měl se svou promotérskou společností Relmost pořádat už sedmý ročník turnaje D+D REAL Czech Masters. Nejen ten musel Petr Dědek přesunout kvůli pandemii na příští rok, kdy plánuje návrat nejen jediného turnaje European Tour v tuzemsku, ale i turnajů Challenge Tour.

Devět pravd o golfu/4. pravda: Přispívá psychickému ...
Devět pravd o golfu/4. pravda: Přispívá psychickému ...

04.06.2020 | Golf usnadňuje nejen vzájemné souznění mezi generacemi, ale vytváří také možnosti k obnovení společenských vztahů i dosažení sebevědomí během a po léčbě různých nemocí. Stále přibývá důkazů o tom, že hraní golfu, zvláště spojené s pohybem v přírodě, jednoznačně souvisí s duševní pohodou.

Czech Masters ani oba české turnaje Challenge ...
Czech Masters ani oba české turnaje Challenge ...

11.03.2020 | Promotérská společnost Relmost oznámila, že kvůli šíření epidemie koronaviru COVID-19 ukončuje přípravu všech tří profesionálních turnajů, které letos měla na českém území pořádat. Neuskuteční se srpnové D+D REAL Czech Masters ani jeden z turnajů série Challenge Tour.

Šampiónem na Albatrossu se již podruhé stal Thomas ...
Šampiónem na Albatrossu se již podruhé stal Thomas ...

18.08.2019 | Belgičan Thomas Pieters si udržel vedení ze třetího kola a vyhrál letošní D+D Real Czech Masters na Albatrossu. Po skvělém finiši byl o ránu druhý Španěl Adri Arnaus.

Thomas Pieters se blíží svému druhému triumfu ...
Thomas Pieters se blíží svému druhému triumfu ...

17.08.2019 | Belgičan Thomas Pieters je ve vedení turnaje D+D Real Czech Masters, když na Albatrossu zahrál ve třetím kole 66 ran. O ránu za ním je Španěl Adri Arnaus, třetí místo dělí čtveřice hráčů, mezi nimiž je i Edoardo Molinari. ...

Účastníci Se školou na golf na dosah legendám
Účastníci Se školou na golf na dosah legendám

14.08.2019 | Osm školáků se v rámci projektu Se školou na golf stalo v úterý odpoledne součástí exhibice konané před D+D Real Czech Masters. Odpalovali po boku golfových legend na plovoucí green na Vltavě a jeden z nich si odnesl peněžní dar pro svou školu určený na rozvoj golfu.

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde