Česká golfová federace

Aktuality

Mezinárodní mistrovství midů začíná v Kácově

Mezinárodní mistrovství midů začíná v Kácově

Petr Halaburda, Středa 17. července 2019

Více než 100 hráčů věkové skupiny MID-amatérů je připraveno bojovat o vítězství v mezinárodním mistrovství ČR na rány, které startuje ve čtvrtek ráno v Golf Resortu Panorama. Vítězství v soutěži budou obhajovat i loňští šampióni Martina Fulínová a Tomáš Vymazal.

Czech International MID-Amateur Championship 2019 presented by Pilsner Urquel, jak zní celý název mistrovství pro kategorii hráčů nad 30 let, slibuje dramatické souboje i díky přítomnosti čtrnácti zahraničních golfistů a golfistek.

Po dvou kolech bude vyhlášen cut, do sobotního finále projde 45 nejlepších mužů a 15 žen včetně všech ties.

Ředitelem soutěže je Jiří Machka, hlavním rozhodčím David Forbelský.

Startovní listina
Stránky turnaje 2019
Stránky turnaje 2018 včetně výsledků

 

Datum: Středa 17. července 2019
Všechny články autora

Související články

Amatérskými mistry ČR mezi Midy se stali Silvie ...
Amatérskými mistry ČR mezi Midy se stali Silvie ...

20.07.2019 | Stylem start-cíl si pro tituly z Mezinárodního mistrovství ČR v kategorii MID došli Silvie Dittertová a Petr Chajda. Třídenní boje dnes byly zakončeny v Golf Resortu Panorama.

Mezinárodní mistrovství ČR v roce 2024
Mezinárodní mistrovství ČR v roce 2024

12.01.2024 | Mezinárodní mistrovství České republiky (MM ČR) patří k vrcholům amatérské turnajové sezóny. V roce 2024 se pod vlajkou ČGF znovu uskuteční pět mezinárodních šampionátů. Technický úsek STK ČGF už určil jejich termíny a dějiště, takže můžeme uvést kompletní přehled.

Highlights českého golfu v roce 2024
Highlights českého golfu v roce 2024

07.01.2024 | Rok 2024 je nabitý sportovními událostmi, které natěšeně vyhlíží celá naše sportovní veřejnost včetně golfových fanoušků. Událostí č. 1 bude olympijský golfový turnaj s českým zastoupením. Vrcholy domácí scény obstarají mj. zastávky nejvyšších evropských okruhů DP World Tour, LET a Challenge Tour.

Jan Hovězák obhájil vítězství v Prezident Trophy
Jan Hovězák obhájil vítězství v Prezident Trophy

14.10.2023 | Turnaj prezidentů golfových klubů se odehrál na jednom z nejstarších hřišť v České republice, na Svratce. Nejlepší brutto výsledek si opět odváží Jan Hovězák z Golf Klubu Automotodrom Brno. Kategorii netto ovládl Antonín Jízdný z Golf Clubu Brno.

GPA Czech Mid & Senior Tour honoroval své vítěze
GPA Czech Mid & Senior Tour honoroval své vítěze

10.10.2023 | Již tradiční finále GPA Czech Mid & Senior Tour v Panorama Golf Resort v Kácově bylo o víkendu zakončeno i přes studenější počasí skokem do jezírka vítězů. Celkovými vítězi se stali Dominik Pietschmann, Silvie Dittertová, Radek Kohout, Jana Krňanská a v nové kategorii Marko Simoni.

Mistry mistrů na rány jsou Dědek a Sionková
Mistry mistrů na rány jsou Dědek a Sionková

09.10.2023 | 19. ročník turnaje Tipsport Pohár Mistrů 2023 pořádaný agenturou Czech Golf Production se v neděli odehrál na Konopišti. Po skvělých vzájemných soubojích, kdy do poslední jamky nebylo rozhodnuto, si vítězství odváží Petr Dědek a Klára Sionková.

GPA Czech Mid & Senior Tour finišuje turnajem ...
GPA Czech Mid & Senior Tour finišuje turnajem ...

06.10.2023 | GPA Czech Mid & Senior Tour potvrzující vzrůstající zájem sportovně laděných hráčů jde po sérii pěti turnajů do očekávaného Masters finále. Ti nejlepší z kategorií PRE-MID, MID-amateur a Senior se utkají o tituly již tento víkend na mistrovském hřišti Panorama Kácov.

Grand finále Czech PGA 2023
Grand finále Czech PGA 2023

02.10.2023 | Vyvrcholení české profesionální golfové tour se o víkendu uskutečnilo na brněnské Kaskádě. Dvoudenní turnaj se odehrál za účasti českých i zahraničních profesionálních hráčů a nejlepších amatérů. Trofej putuje do Slovinska. Dělené druhé místo získala Tereza Koželuhová a Jan Pololáník.

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde