Česká golfová federace

Aktuality

Mistrovství mládeže na FSG simulátorech

Mistrovství mládeže na FSG simulátorech

redakce, Pondělí 11. března 2019

Šest klubů a čtyřiadvacet hráčů se vydalo na Mistrovství ČR na FSG, které zakončilo zimní sezónu. Na hřišti Bountiful se bojovalo o titul v kategoriích mladších i starších žáků, kadetů a spojená kategorie kadetek a dorostenek.

Domácí mládežnický šampionát na simulátorech se uskutečnil již poosmnácté a vedle turnaje jednotlivců se v Hradci Králové hrálo rovněž o Pohár družstev mládeže do 16 let, do kterého se započítávaly dva nejlepší výsledky každého týmu. Týmovou soutěž vyhrál s náskokem čtyř ran Golf Club Hradce Králové a obhájil loňské prvenství.

Vítězové jednotlivých kategoriích
Mladší žákyně: Anna Cellerová (GC Kunětická Hora) 85
Mladší žáci: Samuel Hladík GC Kunětická Hora) 86
Starší žákyně: Kateřina Horáková (GC Hradec Králové) 84
Starší žáci: Jakub Hejlek (GC Kunětická Hora) 80
Kadeti: Matěj Basler (GC Hradec Králové) 77
Kadetky/Dorostenky: Kateřina Donátová (GC Hradec Králové) 74

Kompletní výsledky

Autor: redakce 
Datum: Pondělí 11. března 2019
Všechny články autora

Související články

Noví žákovští mistři na simulátorech
Noví žákovští mistři na simulátorech

05.03.2018 | Šest nových mistrů ČR ve hře na simulátorech FSG bylo korunováno v neděli 4. března v Indoor Golf Centru Fomei v Hradci Králové. Šampionátu se zúčastnilo 34 hráčů a hráček z dvanácti klubů.

Mistrovství ČR družstev na simulátorech, 21. ročník
Mistrovství ČR družstev na simulátorech, 21. ročník

16.02.2018 | Již 21. ročník Mistrovství České republiky družstev na FSG simulátorech se uskuteční v závěru února. Kvalifikace budou na programu v pátek 23. února v Golfcentru Hotelu Čechie a Erpet Golf Centru, kde se o dva dny později odehraje finálová část. ...

Turnajová sezóna 2024 je (téměř) připravena
Turnajová sezóna 2024 je (téměř) připravena

03.01.2024 | Na konci minulého roku byly na webu a v mobilní aplikaci ČGF publikovány oba kalendáře akcí ČGF na rok 2024. V případě kalendáře hlavních akcí to je čtvrtá pracovní verze, kalendář akcí mládeže byl publikován poprvé.

Národní mistrovství ČR žáků a kadetů očima vítěze ...
Národní mistrovství ČR žáků a kadetů očima vítěze ...

21.11.2023 | Většina mládežnických hráčů má vedle vítězství v turnaji také za cíl vstoupit do světového amatérského žebříčku WAGR. Filip Lukáš si tento úkol splnil na NMČR žáků a kadetů. Jak prožíval chvíle na hřišti? Pojďte se společně s ním vrátit do červencového turnaje na hřišti Kunětická Hora.

Regionální Moravská Tour Mládeže – Region D
Regionální Moravská Tour Mládeže – Region D

17.11.2023 | Regionální Moravská Tour Mládeže (RMTM) vstupovala do nového ročníku 2023 po ukončení spolupráce s dlouholetým promotérem turnajů. Počáteční obavy se nenaplnily, letošní RMTM přinesla sérii 24 atraktivních turnajů na nejlepších moravských hřištích a také nového partnera pro novou vloženou minisérii...

Regionální Dětská Tour Severovýchod - REGION C
Regionální Dětská Tour Severovýchod - REGION C

10.11.2023 | Dětská Tour Severovýchod (DTSV) vstoupila letošním ročníkem do třetí dekády své existence posílena změnami. Hlavní dětská a mládežnická soutěž pro nově definovaný REGION C nabídla větší počet hřišť, atraktivnější turnajový kalendář a zaznamenala nárůst hráčského startovního pole.

Regionální soutěže – Regionální Tour Mládeže Regionu ...
Regionální soutěže – Regionální Tour Mládeže Regionu ...

03.11.2023 | V roce 2023 proběhl již 14. ročník Regionální Tour Mládeže Regionu B. Reorganizace regionů se nejvíce dotkla právě této mládežnické série. Přišla o více než 10 hřišť, i tak mladým hráčům nabídla možnost odehrát srovnatelný počet turnajů a kol jako minulé roky.

Regionální soutěže – Dětská Tour Západ A
Regionální soutěže – Dětská Tour Západ A

27.10.2023 | Regionálními soutěžemi mládeže rozvíjí Česká golfová federace odspodu a od útlého věku hráčskou základnu v ČR. V roce 2023 přišla ČGF se změnou regionálního uspořádání a s pozitivními novinkami vstoupily do sezony čtyři regionální mládežnické okruhy. Dětská Tour Západ A vyhlásila v září své vítěze.

Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde