Česká golfová federace

Aktuality

Aktualizace: KAPACITA KURZU NAPLNĚNA

Aktualizace: KAPACITA KURZU NAPLNĚNA

redakce, Pondělí 12. listopadu 2018

AKTUALIZACE: Kapacita kurzu byla naplněna, další příhlášky se nepřijímají!!!! Česká golfová federace a Profesionální golfová asociace hráčů a učitelů golfu v ČR (PGAC) vypisují kurz pro Trenéra golfu ČGF III. třídy. Jedná se o základní trenérský kurz v rozsahu 40 hodin.

Úspěšný uchazeč pak může působit jako asistující klubový trenér, který plánuje, vede a vyhodnocuje zejména sportovní přípravu dětí a mládeže v přímé spolupráci se smluvním profesionálním trenérem klubu ČGF nebo určeným regionálním profesionálním trenérem.

Pro přijaté uchazeče je připravena společná teoretická část (proběhne v učebně Fakulty tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy) o víkendu 19. a 20. ledna 2019. Mimo golfových přednášek jsou na programu i bloky věnující se první pomoci, regeneraci, sportovnímu tréninku a další.

Pro zajištění dostatečné efektivity výuky budou absolventi pro praktickou část rozděleni do dvou skupin. Ta se uskuteční v Indoor Golf Club Dejvice rovněž o víkendových dnech, konkrétně 26. a 27. ledna 2019 resp. 16. a 17. února 2019. Těšit se můžete na skvělé lektory z řad vedení PGAC a trenérů ČGF (Tomáš Gryc, Jan Mergl, Petr Moučka, Jaroslav Krejcar). Celý kurz bude zakončen testem z teorie a pravidel golfu a praktickou zkouškou.

Cena čtyřdenního kurzu je 5.000,- Kč + DPH.

Formulář přihlášky a všechny další informace poskytne Olga Mášová (olga.masova@cgc.cz, +420 603 890 939). Počet míst je omezen, tak neváhejte a přihlaste se co nejdříve.

Autor: redakce 
Datum: Pondělí 12. listopadu 2018
Všechny články autora
Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde