Česká golfová federace

Aktuality

Čeští novináři vezou čtvrté místo z Nations Cupu

Čeští novináři vezou čtvrté místo z Nations Cupu

redakce, Pondělí 15. října 2018

Výběr českých golfových novinářů obsadil čtvrté místo na Nations Cupu v Itálii a po sérii tří titulů poprvé odjížděl bez titulu. Soutěž se hraje v sudých letech ve dvouletém cyklu vždy mezi mistrovstvím Evropy.

Z předchozích tří soutěží v letech 2012, 2014 a 2016 se Češi radovali z vítězství, letos na ně zbyla pouze bramborová medaile, stejně jako na loňském evropském šampionátu, který se uskutečnil již podeváté.

Nations cup se letos odehrál na hřišti Golf Club Villa Carolina u městečka Castelleto d’Orba na severozápadě Itálie, na sever od Janova, které nabízí dvě osmnáctky. Rozhodovaly výsledky z prvního kola – prudký déšť totiž zabránil k dohrání druhého dne. Zlato bralo Německo, stříbro Rakousko a třetí skončili Švýcaři.

Český tým hrál ve složení Jaromír Bosák (Česká televize), Radim Kovács (Renomia), Jan Kučmáš (AMI), Jindřich Malý (ttg.cz), Pavel Mandys (iLiteratura.cz), David Rozvald (Todo Production), Pavel Skořepa (Blesk), Amara Zemplinerová (Travel Digest) a Alois Žatkuliak (Golf Digest).

Autor: redakce 
Datum: Pondělí 15. října 2018
Všechny články autora
Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde