Česká golfová federace

Aktuality

Podzimní přípravná konference ČGF, letos v Mladé Boleslavi

Podzimní přípravná konference ČGF, letos v Mladé Boleslavi

Petr Halaburda, Sobota 22. září 2018

Tradiční podzimní přípravná konference ČGF se uskuteční v pátek 19. října v Golf Resortu Mladá Boleslav. Jedním z bodů konference je i představení kandidátů do Rozhodčí komise ČGF, která se bude volit na březnové Konferenci 2019.

Podzimní přípravná konference přispívá k prodiskutování řady aktuálních problémů českého golfu, seznamuje zástupce klubů s hospodařením federace, sportovními výsledky za uplynulou sezónu a přináší i další informace. Jednání se uskuteční od 14:00 v Konferenčním sále Hotelu Sand Martin.

Letos bude součástí konference představení kandidátů pro Rozhodčí komisi ČGF pro nadcházející čtyřleté období – k jejich volbě dojde v březnu příštího roku. Kandidátní listina (zde stáhnout) musí být podle Volebního řádu ČGF doručena do sídla federace k rukám generálního sekretáře nejpozději do 12. října 2018 (12:00).

Součástí podzimního setkání je tradičně i President Trophy 2018 – turnaj určený výhradně pro prezidenty klubů sdružených v ČGF. Uskuteční se v sobotu 20. října na mladoboleslavském hřišti. Do turnaje je možné se hlásit již nyní.

 

Datum: Sobota 22. září 2018
Všechny články autora
Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde