Česká golfová federace

Aktuality

Golf Circus Drive 2018 jde do finále

Golf Circus Drive 2018 jde do finále

redakce, Pátek 21. září 2018

Již podruhé se sjedou nejlepší čeští golfoví „bombeři“ mezi amatéry, aby soutěžili o nejdelší drive. Na finále Golf Circus Drive (6. října, Kunětická Hora) se již kvalifikovalo deset mužů a osm žen, ale místa ve startovní listině jsou stále ještě volná.

Do finále bylo možné se kvalifikovat v průběhu roku v rámci soutěží, které se uskutečnily během turnajů Golf Circus Caddy. Ovšem 22 mužských a osm ženských vstupenek do soutěže ještě zůstává volných, doplňující kvalifikace se uskuteční dopoledne (9:00-11:00) na místě před hlavní soutěží.

V soutěži, která startuje v pravé poledne, bude mít každý na své pokusy 150 vteřin. Bojovat se bude vyřazovacím systémem na základě rozlosování před finálem. Vítěz si odveze elektrický vozík. Zájemci o účast se mohou hlásit na pavel.krejcik@gckh.cz, startovné je 200 Kč.

Golf Circus je aktivita, kterou založili herci Pavel Nečas s Davidem Suchařípou. Před dvěma lety absolvovali 105 českých hřišť za 80 dnů, letos vytvořili další rekordní golfový zápis – v červenci během 24 hodin absolvovali sedm hřišť ve Středočeském kraji a na území Prahy. Golf Circus Drive je jejich další aktivitou na podporu rekreačního golfu.             

Autor: redakce 
Datum: Pátek 21. září 2018
Všechny články autora
Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde