Česká golfová federace

Aktuality

Den s reprezentací na Zbraslavi popáté

Den s reprezentací na Zbraslavi popáté

redakce, Pondělí 20. srpna 2018

Již pátým rokem za sebou se dnes v Prague City Golf uskutečnilo setkání vybraných hráčů reprezentace se zástupci hlavního partnera ČGF společnosti Raiffeisenbank. Rekreační hráči si po boku předních českých hráčů a národního kouče vylepšovali své technické dovednosti.

Den s reprezentací je již tradiční událostí, která se koná každoročně v Prague City Golf. Potkají se zde pozvaní hosté partnera ČGF, společnosti Raiffeisenbank, s mladými reprezentanty - členy Národních tréninkových skupin za účelem strávit společný den plný golfu.

Akce se zúčastnili i hlavní kouč Staffan Johansson, trenér RTS Západ B Marek Nový, kondiční trenér Svatopluk Býma a sedm reprezentantů (Václav Tichý, Filip Ráža, Vojtěch Kostelka, Jakub Pokorný, Sarah Hricíková, Hana Ryšková a Patricie Macková).

Dopolední program odstartoval v 10:00 na driving range, s devíti stanovišti a hosté si mohli vyzkoušet několik druhů ran na krátké hře (chipping, pitching, putting), přihrávku ze 100 metrů nebo drive do vytyčené výseče. Na každém stanovišti strávili přibližně 15 minut a na závěr vyzkoušeli 5% test, který používá trenér Staffan Johansson při svých reprezentačních kempech.

Poté sestavené flighty, v nichž byl vždy jeden reprezentant a dva hosté, soutěžily na hřišti systémem hry Tour Scramble, která se často využívá při PRO-Am turnajích na LETAS, European Challenge Tour nebo European Tour.

 

 

Autor: redakce 
Datum: Pondělí 20. srpna 2018
Všechny články autora
Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde