Česká golfová federace

Aktuality

Midi a senioři v Mariánských Lázních: hattrick Vilimovského a Dittertové

Midi a senioři v Mariánských Lázních: hattrick Vilimovského a Dittertové

Jonáš Mencl, Úterý 17. července 2018

V Mariánských Lázních skončil v úterý čtvrtý turnaj ze série GPA Czech Mid & Senior Tour. Třetí triumf v sezóně slaví mid-amatérka Silvie Dittertová i senior Pavel Vilimovský. Drama se odehrálo v kategorii midů – David Zelinka vyhrál o jediný úder. Mezi seniorkami vyhrála Blanka Dědečková.

Bouřku z prvního dne turnaje vystřídal v úterý silnější vítr, který i ve schovaném hřišti mezi stromy způsoboval hráčům problémy. Na rozdíl od pondělního kola se ale hra až na malé výjimky nezpozdila.

Mezi mid-amatéry se odehrál tuhý boj o první místo. O jednu ránu zvítězil David Zelinka před Jakubem Haškem, třetí místo obsadil o další ránu zpět domácí Lukáš Zavadil.

Ženám vládla už potřetí v sezóně Silvie Dittertová. Hráčka Royal Golf Clubu Mariánské Lázně doma nezaváhala a turnaj vyhrála o deset ran před Martinou Kodejšovou. Třetí skončila s velkým odstupem Markéta Spohrová.

Třetí triumf v letošním roce zaznamenal i senior Pavel Vilimovský. Po prvním kole za 71 ran si na čele vytvořil náskok tří ran, který ve druhém kole ještě o jeden úder navýšil. Druhý skončil Petr Chajda a třetí Pavel Švehla.

Druhý turnaj GPA Czech Mid & Senior Tour v řadě vyhrála seniorka Blanka Dědečková. Po triumfu na Zbraslavi získala cenu pro první místo i v Mariánských Lázních, druhá skončila Helena Janoudová a třetí Anna Dzurenda.

"Poděkování patří resortu v Mariánských Lázních za skvěle připravené hřiště a samozřejmě taky hráčům, kteří přijeli v hojném počtu," poděkoval hlavní rozhodčí turnaje Miroslav Zelený

Výsledky midů

Výsledky seniorů

Autor: Jonáš Mencl 
Datum: Úterý 17. července 2018
Všechny články autora
Reklama
Banner
X HCP HCP

HráčPřihlásit zde